Handbol

La selecció juvenil perd davant les illes Canàries a la Copa d'Espanya (24-32)

La selecció juvenil va caure en el seu tercer partit de la Copa d’Espanya que es disputa a Camargo (Cantàbria) davant del combinat de les illes Canàries en un partit molt igualat i que es va definir al tram final. La primera part va ser tot un exemple de treball tant ofensiu com defensiu i els nois d’Edgar Serra van marxar als vestidors amb un avantatge parcial de 15-14. A la represa, la selecció insular va començar molt bé i va capgirar el marcador fent 4 gols en els primers 5 minuts. Malgrat competir, Andorra no va poder refer-se i va acabar perdent producte, en part, d’algunes precipitacions ofensives a la segona part. Els andorrans s’enfronten avui a la selecció de Múrcia a les 9.30 hores del matí.