el vestidor

“Un dels partits més complets”

“Un dels partits més complets”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va començar la seva valoració postmatx assegurant que havia estat “un dels partits més complets a casa des que sóc entrenador de l’equip”. A més, va afegir, “la victòria s’ha aconseguit davant d’un dels millors equips de la lliga”, el Casademont Saragossa. Navarro va exposar que el conjunt aragonès va saber respondre a totes les situacions fins el tram inicial del tercer quart, quan els homes de Porfi Fisac no van poder mantenir el nivell d’energia del MoraBanc “i ells s’han deixat anar una mica”. Per al tècnic vitorià, evidentment, “aquesta no és la diferència real entre els dos equips” i l’equip tricolor va saber aprofitar “la necessitat i el desig per guanyar”. “Ells ja han fet la feina, amb la millor primera volta de la seva història però, al final, potser ja els han pesat els braços” va assenyalar. Navarro es va mostrar especialment feliç per veure “el partit en què la gent ha gaudit més. En l’any i mig que porto aquí, mai havia vist aquesta atmosfera a la bombonera”. Pel que fa a la Copa va indicar que “sabem que hem de guanyar a Manresa i veurem els resultats i com arribem, però primer toca pensar en el Joventut”.

EL RIVAL

"LA SEVA NECESSITAT DE GUANYAR, CLAU"

L'entrenador del Casademont Saragossa, Porfi Fisac, estava força decebut per la derrota i es va mostrat especialment irascible quan, en acabar la compareixença, es va queixar del so d’un mòbil. “Hi ha hagut dos equips molt diferents al partit. Hem aguantat fins al primer tram del tercer quart, però la seva il·lusió i necessitat han estat clau” va explicar. El tècnic de l’equip aragonès va afegir que el MoraBanc “ha dominat en tot, des de la banqueta, i han estat millors”.

ELS JUGADORS

Clevin Hannah

"HA ESTAT UNA GRANDÍSSIMA VICTÒRIA"

El base va ser el més ben valorat del partit i va exposar que havia estat “una grandíssima victòria” l’aconseguida contra el Saragossa. Un triomf que va venir “davant d’un dels millors i perquè l’equip ha tingut molta energia des de l’inici”.

‘Tyson’ Pérez

"ESPERO QUE ES PUGUI ANAR A MÀLAGA"

L’aler pivot tricolor va reaparèixer ahir i va oferir, de nou, molt bones sensacions, malgrat no estar al 100 per cent. “Hem tingut un gran percentatge des dels 6.75 i hem trobat llançaments còmodes. Màlaga? Espero que puguem anar-hi, és clar.”

tracking