Irineu Esteve surt de Toblach amb la 37a posició general

El fondista andorrà, que reprèn avui la competició a Val di Fiemme, va estar per sota de les seves possibilitats reals

Irineu Esteve surt de Toblach amb la 37a posició generalMONTSERRAT ALTIMIRAS

Irineu Esteve va participar en les dues proves de la segona cita del Tour de Ski, a Toblach (Itàlia), i va sortir amb una 37a posició en la classificació general. Després de la trobada a Lenzerheida (Suïssa), el Tour va fer aturada en terreny italià, on es van fer la tercera i quarta curses. Després de prendre part en les dues proves de 15 quilòmetres, la del dimarts en estil patinador i la de dimecres en persecució clàssic, Esteve es troba en l’esmentat 37è lloc a la general. Dimarts, en els 15 km patinadors, el fondista andorrà va acabar 34è amb 32’47”5, a 1’45,0 del guanyador, el rus Sergei Ustiugov (31’02”5), i a només 6 segons de la 30a posició. Dimecres, en la cursa dels 15 km en persecució, Esteve va ser 37è amb 41’39”8, a 3’24,9 del guanyador, el rus Alexander Bolshunov (38’14”9), i a 44 segons de la 30a posició, que va ocupar l’italià Giandomenico Salvadori. El tècnic de la FAE, Joan Erola, va reconèixer a la finalització de les dues proves que Irineu “no ha corregut malament, però ho ha fet per sota del que esperàvem. Ho esperàvem una mica millor”. El preparador va afegir que Irineu “s’ha trobat bé físicament, però li ha faltat un puntet, el puntet que tenia l’any passat i que de vegades en aquests petits detalls és on es marca la diferència”. Per a Erola ara “es tracta de tenir paciència i d’apujar la moral d’Irineu perquè de seguida tenim una altra carrera”. I és avui aquesta cita, ja que el Tour de Ski es trasllada a Val di Fiemme.