El MoraBanc serà a la Copa si guanya els dos partits que resten

El MoraBanc Andorra depèn de si mateix per ser a la Copa i es classificarà si guanya els dos partits que li resten

El MoraBanc serà a la Copa si guanya els dos partits que restenbca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc havia de guanyar sí o sí el Joventut de Badalona per seguir amb opcions en la lluita per ser a la Copa del Rei i així ho va fer. A més, aquestes opcions s’han vist incrementades perquè els tricolors depenen de si mateixos per anar a Màlaga del 13 al 16 de febrer. Els números són molt senzills, si els tricolors guanyen dissabte el Saragossa al Poliesportiu i l’11 de gener el Manresa al Nou Congost, tornaran al torneig del KO tres temporades després. Si no, la cosa es complicarà, però no es pot descartar res a causa de la màxima igualtat que hi ha a la classificació, amb sis equips empatats amb vuit victòries, i amb només dos triomfs de diferència entre el quart i el tretzè classificat. En cas d’obtenir només un triomf en els dos partits que resten, els homes d’Ibon Navarro tindrien alguna opció, encara que mínima, però caldria estar pendents dels duels directes que hi ha entre els equips que lluiten per ser a Màlaga i dels diferents averages (a la primera volta només es té en compte l’average general, i el del MoraBanc és ara de -2). A més, també s’hauria de veure si l’Unicaja entra entre els vuit primers i el vuitè també va a la Copa, o els andalusos queden fora del Top-8 i només hi van els set primers, mentre que en cas de tancar la primera volta amb dues derrotes la presència a la Copa seria impossible. El vestidor tricolor va mostrar-se optimista després del triomf contra el conjunt badaloní, però sense fer volar coloms, ja que fa un parell de setmanes l'equip es trobava en quarta posició, i les derrotes contra Tenerife i Madrid va tornar a deixar l’entitat en una situació complicada. La primera pedra en el camí serà el Saragossa, empatat al capdavant de l’ACB amb el Barça i el Reial Madrid amb 12 victòries, i sobre aquest duel un dels capitans del MoraBanc, David Jelínek, va manifestar que “quasi res, han demostrat que es mereixen estar a dalt i serà un partit com si fos contra el Madrid o el Barça perquè estan jugant a un nivell espectacular, s’entenen molt bé i haurem de fer de tot per intentar superar-los”. Sobre aquest partit, Dejan Todorovic va assenyalar que “fa un parell d’anys que juguen un bàsquet espectacular, l’entrenador està fent una gran feina, tenen jugadors amb molt de talent i juguen molt bé, però estem preparats. Aquí ja ha caigut el Barça i ens podem fer forts a casa”.

Sobre aquest tram final de primera volta, Dejan Todorovic va manifestar que “queden dos passets, cada punt compta i és important i hem de seguir cap endavant”, mentre que Nacho Llovet va assegurar que “potser algun equip entra amb nou victòries, però les caramboles són complicades”, i va cloure que “depenem de nosaltres, podem guanyar els dos partits i sabem que si ho fem anirem a la Copa”.

DAVID JELÍNEK JA FORMA PART DE LA HISTÒRIA DEL MORABANC A LA LLIGA ACB

David Jelínek va fer 23 punts en el matx contra el Joventut (un dels seus exequips a la Lliga Endesa), una anotació que el va fer entrar a la història del MoraBanc Andorra, ja que es va convertir en el tercer màxim encistellador del club a l’ACB, superant Dan Godfread. Amb els de diumenge, l’aler txec ja suma 1.074 punts en competició domèstica com a tricolor, i el seu següent objectiu serà José Luis Llorente, amb 1.123 punts. A més, Jelínek ja és el segon jugador de la història del club amb més partits a l’ACB amb un total de 114, i té per davant José Luis Llorente, amb 121. Tot i formar ja part del llibre d’història de l’entitat tricolor, David Jelínek va voler treure fer­ro a aquestes dades i va manifestar que “ni ho sabia, al final jo estic content per la victòria i pel partit que he fet, que m’ha sortit força bé, i aquest és el punt final”. De la seva banda, sobre l’aler txec, el tècnic, Ibon Navarro, va declarar fent broma que “Jelínek és un jugador especial perquè és capaç de fer-me tornar boig ja sigui per una banda o per l’altra”, i va afegir que “quan entra en aquesta explosió d’anotació és un jugador diferent, però el problema és que pot fer moltes més coses si està concentrat i intens, i aquesta és la nostra lluita cada dia amb ell”.

JUGADORS I COS TÈCNIC VISITEN EL SALÓ DE LA INFÀNCIA D'ENCAMP

Una delegació del MoraBanc Andorra amb dos dels capitans, Guille Colom i Clevin Hannah, i l’entrenador, Ibon Navarro, va visitar ahir el Saló de la infància d’Encamp. Els integrants de l’entitat tricolor van gaudir de la fira juntament amb els seus fills i van signar autògrafs als visitants que hi havia al Complex esportiu i sociocultural.

El MoraBanc serà a la Copa si guanya els dos partits que resten

tracking