“Hem d'estar contents”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar satisfet a la sala de premsa del Poliesportiu d’Andorra, i va manifestar que “el partit ha estat condicionat d’inici per la falta de control en el rebot defensiu que els ha donat 14 punts fàcils a sota la cistella”, i va afegir que “a la segona meitat hem recuperat el control, hem guanyat el rebot ofensiu, i això ens ha donat l’oportunitat de córrer i tenir el control del ritme, així que hem d’estar contents per la feina que hem fet contra un molt bon equip”. A més, el tècnic basc va manifestar que “hem fet les coses bàsiques, però importants, com controlar el balanç defensiu o controlar el tir de tres punts”, i preguntat sobre si destacaria algun dels jugadors, va remarcar que “no voldria destacar només un jugador perquè tot l’equip ha fet una molt bona feina durant el partit”. Sobre les ganes de refer-se després de la desfeta a Madrid, Ibon Navarro va admetre que “veníem d’un partit molt dolent contra el Madrid que ens va fer mal, i l’equip ha donat una bona resposta a aquesta situació, i més en un partit d’una dificultat molt alta com el d’avui”.

EL RIVAL

"EL MORABANC TÉ UN EQUIP DE COPA I PLAY-OFF"

L’ENTRENADOR DEL JOVENTUT, Carles Duran, va manifestar després de la derrota del seu equip que “ells han entrat millor al partit que nosaltres. Després ens hem tornat a posar a dintre, però les nostres errades han permès que juguéssin més fàcil al contracop”. A més, el tècnic català va assenyalar que “al tercer quart hem entrat gràcies a la defensa, però a l’últim període només ens hem preocupat de l’atac i no de la defensa, i ells han pogut trencar el partit”.

JUGADORS

David Jelínek

“EREN QUARTS DE FINAL, I ELS HEM SUPERAT”

L’aler txec va manifestar que “teníem tres partits per lluitar, i avui eren com els quarts de final per seguir lluitant, i ho hem superat”. A més, va destacar que “estem contents, i ara a poc a poc hem de preparar el següent, que serà difícil”.

Nacho Llovet

“HAVÍEM DE GUANYAR I ESTEMMOLT CONTENTS”

L’aler-pívot català va assenyalar que “sabíem que si volíem seguir amb opcions de Copa havíem de guanyar i estem molt contents en aquest aspecte”, i va afegir que “ens havíem de refer de Madrid, que no vam sortir ben conscienciats”.

tracking