ACB Lliga Endesa

Retrobar sensacions

El MoraBanc Andorra rep la Penya a l’últim partit del 2019 amb l’objectiu de sumar un triomf per seguir vius a la lluita per la Copa

Retrobar sensacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra afronta un nou test exigent aquesta tarda contra el Club Joventut de Badalona amb l’objectiu de refer-se de la mala imatge que l’equip va demostrar al WiZink Center contra el Reial Madrid, i amb la voluntat de sumar la vuitena victòria del curs a l’ACB per seguir viu en la lluita per ser a la Copa del Rei de Màlaga que es disputarà entre el 13 i el 16 de febrer. Tot i que el tall per la Copa del Rei està a només tres jornades comptant la d’avui, des del vestidor del MoraBanc prefereixen no fer números i centrar-se en el partit a partit. Així, el base Clevin Hannah va manifestar que “tothom està concentrat en el partit que ens ve a continuació, òbviament la Copa del Rei és un gran objectiu, però el que toca és estar ben concentrat en el proper matx perquè després venen més objectius”, mentre que el tècnic ajudant tricolor, David Eudal, va assenyalar que “hem d’afrontar aquest duel com el més important perquè és el següent, i hem d’oblidar-nos de la Copa i pensar en el Joventut perquè no hi ha res més enllà ara mateix”. La Penya arribarà al Poliesportiu després de tres derrotes seguides, com el tercer millor atac de l’ACB, i amb el màxim anotador de la competició, Klemen Prepelic, que té una mitjana de 21,5 punts per partit. David Eudal espera un partit “amb moltes possessions, dinàmic i amb ritme, i esperem que amb molts punts”, i va afegir que “intentarem limitar la seva capacitat anotadora”. Per últim, va manifestar que “és primordial jugar amb molta intensitat i energia, que la gent ens recolzi si tenim mals moments, i no centrar-nos només en Prepelic”. Els tricolors seguiran tenint força mermat el joc interior amb les baixes de Tyson Pérez i Moussa Diagne, mentre que Bandja Sy podria reaparèixer després de tres setmanes de baixa per un trencament de grau 2 al bessó intern de la cama esquerra. Sobre el possible retorn del jugador gal, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va manifestar que “no ha pogut acabar cap entrenament de qualitat amb nosaltres, però intentarem esprémer al màxim les opcions que pugui estar per a l’encontre d’aquesta tarda”. De la sevabanda, el Joventut no tindrà disponible ni el pivot suec, Simon Birgander, ni l’aler israelià Shawn Dawson, lesionat de llarga durada.

RÈCORDS

David Jelínek, a 15 punts d’entrar al top-3 d’anotadors de la història ANDORRA LA VELLA. David Jelínek compleix enguany la quarta temporada al MoraBanc Andorra i està a punt de trencar diversos rècords del club a l’ACB. A Madrid va jugar el seu duel 113 de lliga, cosa que el va convertir en el segon jugador que ha disputat més partits a la història del club a la màxima competició espanyola a només vuit de José Luís Llorente. A més, l’aler txec està a només 15 punts d’entrar al Top-3 de màxims anotadors del club a la Lliga Endesa. Actualment ja ha fet 1.051 punts com a tricolor i té al davant Dan Godfread (1.065), José Luís Llorente (1.123) i Conner Henry, màxim anotador amb 1.458.

tracking