Atletisme

Carabaña i Huertas repeteixen triomf a la Sant Silvestre

Carabaña i Huertas repeteixen triomf a la Sant SilvestreCOMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria va viure divendres a la nit una nova edició, la 27a ja, marcada pel canvi de recorregut, que constava de 2.200 metres de llargada, així com per una alta participació. La xifra oficial de corredors que van prendre part de la prova enguany és de 648, una dada que suposa un baixada d’uns 150 participants respecte al 2018. Amb tot, l’organització va valorar positivament tant el canvi de recorregut com el nombre d’inscrits. El que no va variar respecte al 2018 van ser els guanyadors. Nahuel Carabaña en categoria masculina, i Dayane Huertas, en la femenina, van repetir el triomf assolit fa un any. El corredor de l’AA Catalunya va ser més ràpid que ningú i va completar el recorregut en sis minuts clavats. Sergi Hidalgo i David Piñol van completar el podi i van arribar 30 i 33 segons més tard que el guanyador. Per la seva banda, Huertas va assolir un registre de 7’47’’ per imposar-se a la resta de competidores femenines, mentre que la jove Andrea Sinfreu va ser només nou segons més lenta per acabar segona. Ariadna Fenés va creuar la línia de meta 19 segons més tard que l’atleta del CAVA i va completar el podi femení. Pel que fa a la categoria júnior, el català Adrià Cambero va ser el més ràpid a l’assolir un registre de 7’22’’, i va ser seguit de Roger Turné i Guillem Joeansou, segons i tercer respectivament. En júnior femení, Laia Martín va ser la vencedora, mentre que Íngrid Alsina i Paula Cambero van ocupar les altres dues posicions del podi.