Natació

Tudó i Ramírez, partícips de l'ascens del CN Barcelona

Nàdia Tudó i Mònica Ramírez van disputar la Copa d’Espanya de clubs amb el CN Barcelona, i van ser dues de les peces que van aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor per part de l’històric club barceloní. Tudó va batre el rècord d’Andor­ra dels 200 metres braça gràcies a la tercera posició que va aconseguir a la cursa, i va deixar la nova millor marca nacional en 2’36”31. A més, també va aconseguir rebaixar la marca personal en els 400 metres estils amb un crono de 5’11”02. De la seva banda, Mònica Ramírez va participar en el relleu dels 4x100 metres lliures fent la primera posta, en una cursa en què el CN Barcelona va finalitzar en segona posició. En total, el conjunt barceloní va sumar 525 i va imposar-se a la Copa d’Espanya de clubs Primera Divisió, aconseguint així l’ascens a la Divisió d’Honor, màxima categoria de la natació a Espanya. De la seva banda, Anna Isal, Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero van disputar la Copa d’Espanya a la categoria de Segona Divisió amb el CN Lleida, que va acabar aconseguint la permanència. En aquesta competició, Lomero va sumar dues millors marques personals, totes dues als 200 metres lliures. A la primera jornada va fer un temps d’1’59”25, mentre que el segon dia de competició va deixar-la en 1’58”62.