Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

L'FC Andorra empata 1-1 a La Nucía i marxa de vacances en zona de play-off

Els tricolors han encaixat als 43 segons, però Casadesús ha empatat el partit al minut 18

Actualitzada 22/12/2019 a les 19:33

L'FC Andorra es menjarà els torrons en posició de play-off d'ascens a la Segona Divisió després d'empatar a un gol al camp de La Nucía.
Els tricolors han començat de la pitjor manera possible, ja que als 43 segons ja estaven per sota al marcador després de la diana de Javi Cabezas. Hermosa, des de l'esquerra, ha posat una centrada mil·limètrica al segon pal, on ha arribat el davanter dels alacantins per fer el primer de la tarda amb una rematada de cap. Els homes de Gabri no s'han vingut avall, han fet una passa endavant, i han gaudit d'ocasions per empatar, com una de Casadesús que ha atrapat Òscar Fornés. Però el davanter balear ha fallat un cop, i a la segona ja no ha perdonat, i al minut 18 ha empatat el partit després de rematar al punt de penal una centrada de Rai Marchan. Els tricolors han gaudit de més ocasions per fer el segon, però el marcador ha arribat amb 1-1 al descans.

A la represa, l'FC Andorra ha tingut més domini del partit, però li costava generar ocasions clares contra la porteria d'Òscar Fornés, mentre que La Nucía, ni tan sols es deixava veure a la porteria de Nico Ratti. Iker i Moha han estat a punt de marcar, però no han estat encertats, mentre que els locals han respost amb aproximacions de Juanjo, Neftalí i Fofo. Els visitants, poc a poc han fet una passa endavant i han posat en complicacions a l'FC Andorra, però els tricolors també han tingut les seves ocasions, com una de Musa JR que ha anat a córner, o una de Rubén Bover al minut 93 que ha acabat traient el porter. Al final, tots dos s'han repartit els punts i marxen de vacances amb un empat.
L'FC Andorra no tornarà a jugar fins el cap de setmana del 4 i 5 de gener, quan rebrà a l'Olot a Prada de Moles.