esports de neuA

Carola Vila acaba 23a a Àustria, i Lluís Marín cau a la Copa del Món

Carola Vila va finalitzar en 23a posició a la tercera i última cursa de la Copa d’Europa que s’ha disputat aquesta setmana a l’estació austríaca de St. Ulrich amb Pilersee. La fondista de la FAE va competir ahir en la modalitat de 10 quilòmetres estil patinadors, i va creuar la línia d’arribada en un temps de 28’32”6, a poc més de dos minuts de la vencedora de la prova, que va ser la corredora txeca Petra Novakova. De la seva banda, Lluís Marín va finalitzar en 40a posició a la Copa del Món de Cervina de surf de neu en la modalitat de boardercross després de no poder passar l’eliminatòria de vuitens de final. El surfista de neu de la FAE va arrencar bé la seva sèrie, ja que va passar segon pel primer parcial, i tercer pel segon punt, però al tram final de la seva baixada va patir una caiguda després d’un salt que va fer que acabés en cinquena plaça de la seva ronda eliminatòria.