x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Gerber Martin finalitza en 39a posició a la cursa individual

Va ser el millor de l’equip nacional, mentre que Sergi Casabella va ser 42è, Carles Serra, 51è, i Marcel Prat va cloure 21è júnior
L'equip nacional d'esquí de muntanya.

Gerber Martin finalitza en 39a posició a la cursa individual

L'equip nacional d'esquí de muntanya.

FAM
Actualitzada 21/12/2019 a les 07:11
L’estació francesa d’Aussois va acollir ahir la primera prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya, que va comptar amb quatre representants de la Federació Andorrana de Muntanyisme. Gerber Martín va ser el millor classificat a la cursa individual amb una 39a posició, seguit de prop per Sergi Casabella, que va finalitzar 42è. A més, Carles Serra va creuar la línia de meta en 51è lloc. El vencedor de la prova va ser l’italià Robert Antonioli, que va superar el seu compatritoa Matteo Edallin i el suís Werner Marti. Després de la cursa, Gerber Martin va manifestar que “hi havia unes condicions meteorològiques difícils amb pluja a la part baixa, neu a l’alta i molt vent”, i va afegir que “personalment estic content perquè he acabat la cursa i he fet un percentatge que no m’esperava fer a la primera carrera, i a nivell de sensacions, m’he sentit molt bé”. Per la seva banda, Sergi Casabella va assegurar que “estic content de la cursa d’avui, sobretot d’haver-la pogut fer, perquè les condicions no eren gens bones”, i va agregar que “estic satisfet del percentatge que he fet, i això demostra que no estem tan lluny dels primers, i que estem fent un bon treball”. També va competir ahir a Aussois Marcel Prat, que va disputar la cursa individual júnior, i va finalitzar en 21a posició a 18 minuts de l’italià Matteo Sostizzo, que va guanyar la cursa. Després de la prova, va assenyalar que “he fet algunes errades, però he de seguir treballant”. Avui es disputa la cursa esprint de la primera Copa del Món de la temporada, que tindrà els quatre corredors de la FAM que van competir ahir a la cursa individual, i la novetat serà la presència d’Andrea Sinfreu a la prova júnior femenina.
 
SEGONA CURSA DE LA PARK PIOLETS COPA D'ANDORRA
La Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya afronta avui la segona prova de l’edició 2019-2020 amb la disputa de la Cronoescalada Nocturna Grandvalira a les 18.00 hores, sempre que la meteorologia ho permeti. La cursa es farà a la pista Àliga de Grandvalira i tindrà dos recorreguts, un amb una distància de 2.900 metres i 757 metres de desnivell, i un segon amb 1.500 metres i 351 metres de desnivell.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts