Cal passar pàgina

L’FC Andorra viu una barreja de desencís i orgull l’endemà de l’eliminació de Copa del Rei davantel Leganés

Cal passar pàginaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’experiència de la Copa del Rei ha estat per a l’FC Andorra com un amor d’estiu, curt però molt intens. Malgrat gaudir només de dues eliminatòries, la prèvia davant l’Andratx i dimarts el partit gros davant el Leganés a Prada de Moles, l’aventura no ha deixat un pòsit amarg. L’endemà de l’eliminació per penals, els rectors del club han analitzat fredament l’episodi i tot i que hi ha una sensació estranya, una barreja entre desencís i orgull per haver posat contra les cordes tot un Primera Divisió, es vol passar pàgina. Tothom coincideix a pensar en la lliga, en la Nucía, i deixar de llepar-se les ferides o donar-li més voltes al penal estil Panenka que Musa Sidibé va llançar per l’aigüera i que podia haver significat la classificació de l’equip tricolor. El lateral Miguel Loureiro ja va comentar que “l’equip va demostrar un nivell molt alt en tractar de tu a tu un equip de superior categoria”. Lou va destacar que aquesta experiència de Copa ha servit per “créixer, i per saber on estem i el nivell que podem arribar a donar”. En aquest sentit, va afegir que la nit de dimarts també “ha de servir per augmentar el nostre nivell a la lliga”.

Etiquetes:

Jilmar, fora de combat

Un dels aspectes negatius de la nit de Copa va ser, sens dubte, la lesió muscular de Jilmar Torres. El lateral esquerre, un futbolista cabdal en l’esquema de Gabri i Jorquera, es va haver de retirar al minut 11 de la segona part per una punxada a l’isquio. Una lesió que, en principi, sembla seriosa, tot i que fins demà no se li practicarà una ecografia i altres proves suplementàries per conèixer l’abast exacte. El que és evident és que no viatjarà a la Nucía i Oriol Dot, tal com va fer davant el Leganés, apunta a ser el seu substitut. D’altra banda, a punt d’obrir-se el mercat d’hivern, l’FC Andorra té previst fer tres o quatre fitxatges per reforçar posicions clau en la plantilla. En principi es pretén incorporar un lateral, un migcampista i un futbolista que es mogui per la banda, tot i que no es descarta portar algun futbolista més, depenent del temps de baixa definitiu de Jilmar i d’Ernest Forgas, o si es posa a l’abast alguna peça interessant per preu i qualitat.

SEGONS JAUME NOGUÉS, "NO S'HA DE CRUCIFICAR ARA MUSA JR. PEL PENAL"

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, encara donava voltes a la resolució de l’eliminatòria l’endemà. Nogués va assegurar al Diari que “no cal crucificar ara Musa pel penal” i va afegir que “ell sap que va fer quelcom que no tocava i segur que això no li torna a passar”. Pel director del club, “ens hem de quedar amb el partit que va fer el jugador, que va ser molt bo”. Per Nogués, “ara toca passar pàgina i pensar en la Nucía i en la lliga”. L’endemà de la Copa tots els estaments del club valoren la importància d’haver jugat un partit així, tot i lamentar l’oportunitat perduda.

tracking