L'FC Andorra cau eliminat de la Copa del Rei als Penals (5-6)

El partit ha acabat 1-1 i a la tanda Musa JR ha desaprofitat el ‘match ball’ amb un llançament a l’estil Panenka

L'FC Andorra cau eliminat de la Copa del Rei als Penals (5-6)FC Andorra

L’FC Andorra ha estat eliminat de la Copa del Rei a la tanda de penals contra el Leganés amb un final agònic, ja que Musa JR ha fallat un tir a l’estil Panenka que hagués donat la classificació als tricolors, i després Oriol Dot ha fallat el tir decisiu.Moha Keita ha avançat els tricolors a la primera meitat amb un autèntic golàs, però a la represa, Carrillo ha situat l’empat al marcador amb què s’ha arribat al final dels 90 minuts. A la pròrroga, l’FC Andorra ha estat millor ha tingut dues ocasions clares per endur-se la victòria, tot i que finalment el marcador no s’ha mogut i el partit s’ha decidit a la tanda de penals.Bañuz ha aturat dues penes màximes, i Musa JR tenia a les seves botes la classificació dels tricolors per la segona ronda, però ha xutat a l’estil Panenka, i la pilota ha marxat per sobre del travesser. Amb l’empat a tres gols a la tanda, ha començat la mort sobtada, i al setè penal, Oriol Dot no ha pogut batre a Juan Soriano, i ha estat el conjunt madrileny qui ha celebrat el passi a la segona ronda de la Copa del Rei.