El MoraBanc guanya al Patras però acaba segon del grup A a l'Eurocup

L'Unicaja és un dels rivals ja confirmats dels tricolors per al Top-16

El MoraBanc guanya al Patras per 66 a 80

ElMorabancAndorra ha assolit una bona victòria a la pista delPromitheasPatras, però laVirtusBolonya ha guanyat a Mònaco i ha fet que el conjunt tricolor acabi en segona posició del grup A. Els d'IbonNavarro han protagonitzat una gran segona part a Grècia, i després d'un 36 a 35 al descans han mostrat molta solidesa ofensiva idefensivaper acabar guanyant còmodament per 66 a 80.NachoLlovet, amb 12 punts i 20 de valoració, i DavidWalker, amb 16 punts i 17 de valoració, han estat els millors delMoraBancen un partit en què han destacat també Guille Colom, que ha jugat tot el tercer període, iAlexisBartolomé, que ha disputat cinc minuts del darrer període. ElMoraBancanirà al grup H del Top-16 i de moment l'únic rival confirmat és l'Unicajade Màlaga. La resta de rivals els coneixerà demà.