El VPC guanya i segueix a la part alta (40-24)

Els tricolors van derrotar el Tarascó tot i alguns alts i baixos i segueixen quarts

El VPC guanya i segueix a la part alta (40-24)Xavier Pujol

El VPC Andorra segueix a la part alta de la classificació de la Lliga d’Honor d’Occitània després de derrotar ahir l’US Tarascó 40 a 24 en un duel marcat per l’espectacle ofensiu de tots dos equips, on els tricolors van patir algunes petites desconnexions en moments puntuals del partit. Tot i això, els homes de Jontahan Garcia, Xepi, i David Kirikàixvili no van deixar escapar la sisena victòria de la temporada, a més de sumar bonus ofensiu. El Tarascó va ser el primer a obrir el marcador amb un cop de càstig, però dos assajos de Fede Aguiar van remuntar el marcador per al VPC (12-3), que encara va poder augmentar la diferència abans del descans gràcies a dos assajos més anotats per Edo Jamrulidze i Ramas Jinashvili, que deixaven l’electrònic 26 a 17. Ala represa, Edo va tornar a fer un assaig i els visitants van respondre amb un altre per situar el 33 a 24 al marcador amb deu minuts de partit, però Paul Alieu, ja al temps afegit, va sentenciar amb un nou assaig, que amb la transformació posterior de Ramas va deixar el marcador final a l’Estadi Nacional en 40 a 24. Després del partit, el tècnic del VPC, Jontahan Garcia, Xepi, va manifestar que estava “content per la victòria i la feina dels nois, i a més sumem bonus”, i va afegir que tenen “moltes coses a corregir, hem tingut molts alts i baixos, sobretot després d’anotar tenim una baixada de tensió”. Per últim, va cloure que “si volem lluitar contra rivals de la part alta hem de llimar aquest aspecte”.