Sergi Casabella venç a la Cronoescalada del Pas

Clàudia Sabata s’adjudica el triomf en la categoria femenina

Sergi Casabella venç a la Cronoescalada del PasFAM

Com ja és tradicional dels últims anys, la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa va donar ahir a la tarda el tret de sortida a la Park Piolets Copa d’Andorra 2019-2020. La prova va comptar amb un total de 68 participants i entre tots ells, el jove corredor de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme Sergi Casabella va ser el més ràpid. Es va adjudicar la victòria després de completar els 420 metres de desnivell del recorregut en un temps de 17’26’’, i el seu company a l’equip de la FAM Gerber Martín va ocupar la segona posició amb un temps de 17’41’’. El podi el va completar un altre jove del combinat nacional, Carles Serra, que va acabar amb un temps de 17’52’’. El seleccionador nacional, Xavier Coma, va valorar molt positivament els temps assolits pels corredors de la FAM. “Esperem que els resultats obtinguts avui siguin un mirall del que ha de ser la temporada”, va assenyalar Coma. Pel que fa a la categoria femenina, Clàudia Sabata va ser la vencedora després de completar el recorregut en un temps de 23’37’’. La vencedora va estar acompanyada al podi femení per Laia Sebastià i Júlia Vila.