L'FC Andorra perd a Castelló per 3 a 1 i cau al cinquè lloc de la taula

El conjunt tricolor s'ha avançat amb un gol de Javi Martos, però els castellonencs han reaccionat i s'han emportat el triomf per situar-se líders

L'FC Andorra perd a Castelló i cau al cinquè lloc de la taulaTwitter FCA

L'FC Andorra tenia l'oportunitat de tornar a situar-se líder del grup 3 de Segona B si guanyava avui al camp del Castelló, però l'equip de Gabri Garcia s'ha vist clarament superat a Castàlia i ha vist com ha sortit dels llocs de promoció i ha caigut fins al cinquè lloc, empatat a 27 punts amb l'Espanyol B i el Lleida, tercer i quart. Els tricolors han dominat el partit en el tram inicial i al minut 28 Javi Martos ha obert la llauna. A partir del gol, però, el conjunt local ha reaccionat i ha dominat el matx amb molta superioritat. César Díaz ha fet l'empat quan quedaven quatre minuts per arribar al descans, i a la represa, Rubén Díaz, al 57', i de nou César, al 73', han fet el 3 a 1 definitiu que situava el seu equip al capdavant de la classificació.

L'FC Andorra mirarà de refer-se d'aquesta dura derrota el dissabte vinent a Prada de Moles contra el València Mestalla.