el vestidor

“Estic orgullós de l'equip”

“Estic orgullós de l'equip”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va arribar satisfet i gairebé exultant a la sala de premsa del Bilbao Arena després del gran triomf de l’equip, i va manifestar que “estic molt content i molt orgullós de l’equip pel que ha fet, perquè guanyar aquí serà molt complicat”, a més, va manifestar que “estic molt content per la segona meitat perquè la primera venia marcada pel domini del Bilbao Basket en el rebot, però hem ajustat aquest aspecte i ens ha permès de controlar les seves segones opcions”. El tècnic basc també va assegurar que “això d’avui ha estat una prova per a jugadors amb un rol secundari, que han fet una passa endavant, però que no es relaxin, perquè davant de les dificultats és normal que s’ajuntin més. Aquesta victòria ha de servir per reforçar, no perquè s’acomodin”. En aquest sentit, el tècnic va destacar que “el Bilbao prepara dilluns el partit contra un equip, i divendres en ve un altre, ells tenien un nivell de pressió més gran per guanyar, i crec que nosaltres hem pogut aprofitar l’oportunitat”. A Ibon Navarro també se li va preguntar sobre les opcions de ser a la Copa del Rei, però l’entrenador no va voler ni sentir a parlar-ne i va fer broma dient que “la Copa? Ara només pensem en les nou hores que tenim de viatge fins a Andorra”, i parlant de manera més seriosa va assenyalar que “quan abans pensem que tenim opcions d’anar-hi, abans ens quedarem sense ser-hi”, i va afegir que “ens queden cinc Miures i els podem perdre tots perquè són cinc grans equips. Quan quedin dues jornades si encara tenim opcions, ja en parlarem”.

JUGADORS

David Jelínek

“HEM TRET ORGULL I CARÀCTER”

Un dels capitans de l’equip va assenyalar que “hem tret l’orgull i el caràcter, i també hem tingut un pèl de sort amb un gran encert”, i va manifestar també que “estem molt contents per la victòria, i és un triomf molt important”.

Dejan Todorovic

“UN TRIOMF TREBALLAT I MERESCUT”

L’aler tricolor va destacar que “des del principi de la competició ens costava guanyar a fora, però hemfet un gran treball contraun equip molt complicatque juga molt bé al bàsquet”, i va afegir que “ha estat un triomf treballat i ben merescut”.

tracking