El Seat Andorra HC continua sense sortir del pou (3-5)

El Seat Andorra HC continua sense sortir del pou (3-5)ANDORRA HC

El Seat Andorra HC segueix en hores baixes. L’equip dirigit per Wiffy Balart va sumar divendres al vespre la 12a derrota de la temporada en 13 partits i continua al pou de la classificació del grup B de Primera Catalana amb tres punts, set menys que el seu predecessor. Els del Principat van caure per 3 a 5 contra el Valls BarbaeBaffi al Pavelló Comunal en “un dels millors partits de l’equip”, segons el tècnic, que explicava que “la falta d’encert ens ha penalitzat”. L’equip, que tenia la dificultat afegida de tenir les baixes per lesió de Nil Castellví i Marc Romaguera, va encaixar un gol en pròpia porta als instants inicials del duel i, malgrat llençar un penal i una falta directa a la primera part, el marcador al descans era de 0 a 2. A la segona meitat, l’Andorra HC va tenir més encert, amb dos gols de Gerard Caminal i un altre d'Oriol Estrany, però no van ser suficients per evitar una nova derrota tricolor.