x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Dejan Todorovic

“Estic convençut que donaré més a l'equip i seré més regular”

Després d’una temporada en blanc per lesió, ha tornat a gaudir de la competició al MoraBanc, on ha arrencat a un bon nivell (8,2 punts per partit), però assegura que encara pot millorar més
Dejan Todorovic, en un partit d'aquesta temporada al Poliesportiu.

“Estic convençut que donaré més a l'equip i seré més regular”

Dejan Todorovic, en un partit d'aquesta temporada al Poliesportiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 07/12/2019 a les 07:27
El MoraBanc afronta demà un altre partit davant un rival directe a Bilbao. No obstant això, per a Dejan Todorovic no serà un enfrontament qualsevol, ja que per primera vegada visitarà Miribilla com a rival dels homes de negre, un uniforme que va lluir durant quatre temporades i que va acabar la temporada 2017-2018 amb el descens dels bascos a la LEB or.

No és un partit qualsevol per a vostè.
No. Puc dir tranquil·lament que torno a casa. Serà un partit especial i emocionant. Fa un parell de dies que em preparo i me’n queda algun més, serà el primer duel per a mi d’aquest tipus. Veurem com ho puc gestionar.


Ja ha parlat amb algú d’allà?

Només amb alguns periodistes per fer entrevistes, però res més. Tampoc no em vull posar a parlar ara amb ells, si no em tornaran boig.

L’última vegada que el MoraBanc va jugar a Miribilla vostè hi era. En aquella ocasió va guanyar l’Andorra. Imagino que aquesta vegada desitja el mateix resultat.
Ja ho veurem. Estan tenint un gran any, especialment jugant a casa. Crec que tots aquests fitxatges que han fet han encaixat molt bé i crec que tenen un gran equip. Sí que ens agradaria tenir el mateix resultat que aquell any però crec que serà un partit difícil i bastant dur de guanyar.


El Bilbao és un rival directe. Què han de fer per guanyar en una pista com aquesta?

Nosaltres també hem canviat la dinàmica de jugar a fora, hem fet un parell de partits bons, però desafortunadament en els últims minuts els hem perdut, tot i que estem millor en els detalls. No crec que hi hagi claus especials comparat amb els altres partits, ens hem de preparar bé. A més, hem tingut tota la setmana sense Eurocup que ens vindrà molt bé.

Com gestionaran les baixes de Bandja Sy i Tyson Pérez, que juguen a la mateixa posició?
Crec que amb Walker i Nacho ho podrem cobrir bé i no es notarà gaire. Bé, és clar que es notarà, però intentarem cobrir-ho al màxim. Ells no tenen un jugador en aquesta posició que sigui molt dominant. Tenen un excel·lent tirador, però penso que aquesta setmana hem tingut suficient temps per preparar-nos i que Walker s’acostumi una mica al ritme d’aquesta posició. Espero que no tinguem gaires complicacions.


Queden sis jornades per decidir els equips que aniran a la Copa del Rei. Quantes victòries calen per classificar-se?
Està molt igualat i a sobre l’Unicaja està fora dels vuit primers, així que ara mateix els que es classifiquen són els set primers. Crec que fins a l’última jornada de la primera volta no se sabrà qui entra i qui no. Això sí, tenim sort de tenir alguns partits contra els rivals directes, així que podria dir tranquil·lament que dependrà una mica de nosaltres. A més, la majoria d’aquells partits els juguem a casa.

Com veu les possibilitats del MoraBanc? Ara són sisens, estan gaire confiats?
Personalment me n’alegro que ho siguem, però també he viscut aquestes experiències i sé que és dur i difícil aconseguir la Copa. Personalment no estic relaxat ni tampoc ho veig en l’equip, així que intentarem aprofitar aquest moment, ja que estem bé, i guanyar aquests partits que ens faran jugar la Copa, que seria molt maco.

Està tenint el protagonisme que esperava?
Sí, estic jugant molts minuts. Ibon m’està posant més de combo, jugant de dos i de tres, i tenint més la pilota a les mans que anteriorment. Personalment i físicament encara no em trobo al 100%. Pensava que sí m’hi trobaria, però veig que costa amb aquest genoll. Hi ha dies que em fa mal i tinc algunes molèsties, gairebé sempre em trobo en situacions noves que no he viscut. Però crec que són fases de la recuperació. Espero que aviat estigui al 100%, ara no ho estic.

Des de fora, no ho sembla.
Estic jugant bé però tinc alguns alts i baixos en algunes coses. Sé que puc controlar-ho més i ser més regular. Per això dic que no ho estic. Aguanto unes setmanes bé i després se m’inflama el genoll, he de fer algun tractament, aturar-me...

Podem esperar més de vostè?
Segur.

Venia d’una temporada en blanc. S’esperava estar ja als primers partits a un bon nivell de joc?
La veritat és que no m’esperava estar així de bé. Hi ha hagut situacions que em notava molt bé, però després m’ha molestat, però parlant amb els metges i els fisioterapeutes em diuen que són fases i que és part de la recuperació, i que no he de preocupar-me. Així que a aquestes altures podria dir que estic content de com va tot, però estic convençut que donaré més a l’equip i que seré més regular.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts