TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Vicky Jiménez guanya el Mundial Juvenil Yucatán

L'andorrana no estava entre les favorites però ha acabat superant a Robin Montgomery (4), Darja Semenistaja (14), Maria Bondarenko (5) i a Melodie Collard (9)

Victoria Jiménez es corona reina del Mundial Juvenil Yucatán

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tennista Vicky Jiménezs'ha coronat aquesta matinada com la reina del Mundial Juvenil Yucatán FMT. La jove no tenia gaires expectatives de guanyar el mundial i no figurava entre les favorites però el bon joc que ha demostrat s'ha vist premiatdesprés de vèncer en la final a la canadencaMelodieCollard, novena preclassificada, 7-6 i 6-2, davant una molt bona entrada en la pista estadi Lorenzo Molina Casares del Club Campestre de Yucatán.

Jiménez comentava en acabar el partit que“en el primer set, a estones vaig deixar de fer el que havia de fer, però vaig aconseguir guanyar-lo, i en el segon vaig millorar. Ella (Melodie) és boníssima, però vaig aconseguir guanyar-la i estic contentíssima”.En el camí fins a la corona, l'andorrana ha superat a Robin Montgomery (4),DarjaSemenistaja(14), MariaBondarenko(5) i aCollard(9).

tracking