Un gol de Forgas dona la victòria a l'FC Andorra

Els tricolors han superat el Lleida per la mínima en un duel en què han anat de menys a més

Un gol de Forgas dona la victòria a l'FC AndorraFernando Galindo

L'FCAndorra ha tornat a vèncer després de la derrota de Cornellà i s'ha imposat 1-0 al Lleida Esportiu gràcies a un solitari gol d'ErnestForgasa l'última jugada del partit a la sortida d'un córner. Els visitants han estat amb un menys més de mitja hora, i l'àrbitre ha anul·lat un gol aPachón.

L'inici ha sigut amb minuts de tempteig i amb tots dos equips buscant on podien fer mal al rival, tot i que cap dels dos ho ha aconseguit en una primera meitat que no passarà a la història del futbol, ien quepràcticament no hi ha hagut ocasions de gol.

A la represa, els tricolors han fet una passa endavant, amb més possessió i movent la pilota d'un costat a l'altrea la recerca dela millor opció, com una just després del descans de VíctorCasadesúsamb un xut amb la cama esquerra que ha tret Pau Torres. El partit ha canviat al minut 62 amb la segona groga perBagayoko. Això ha fet que el Lleida es tanqués més al darrere i pràcticament renunciés a l'atac, mentre que l'Andorra ho seguia intentant amb algunes ocasions clares, com la deCasadesús després d'una falta servida perRiverolaque acabava en gol, però que l'àrbitre anul·lava per una suposada falta. Tot apuntava a un empat a Prada de Moles, fins que a l'última jugada del partitForgasrematava a gol un córner després d'un refús per fer l'1-0 i deixar els tres punts al Principat. Els tricolors se situen tercers a la classificació i seguiran una setmana més en llocs deplay-offabans de visitar diumenge vinent al Castelló.