DIARI TV MUSIK
Esquí de fons

Irineu Esteve i Carola Vila estrenen el curs amb un 19è i un 27è lloc a Noruega

Actualitzada 30/11/2019 a les 07:15
La temporada d’esquí de fons va arrencar ahir per als dos màxims exponents andorrans de la disciplina, Irineu Esteve i Carola Vila, i ho va fer amb bones sensacions. El flamant nomenat millor esportista masculí del país va competir en la cursa dels 15 quilòmetres clàssics a la prova FIS de la localitat noruega de Gaalaa, en la qual van prendre part un total de 175 esquiadors. Esteve va creuar la meta en la 19a posició amb un registre de 43’32’’9, només 1’28’’5 darrere del guanyador, el noruec Mattis Stenshagen. “Ha fet una molt bona cursa, ser al top-20 a la Copa de Noruega està molt bé”, exposava el tècnic, Joan Erola. Per la seva banda, Vila va ser 27a d’entre 74 corredores en els 10 quilòmetres clàssics amb un temps de 35’06’’7, a 3’16’’1 de la guanyadora, la també noruega Kathrine Rolsted. “Era la primera vegada que corria en sèniors i ha fet una bona cursa”, va assenyalar Erola. Els dos fondistes tornen a competir demà en les mateixes distàncies però en les disciplines de patinadors.