NIT DE L'ESPORT

Mònica Dòria i Irineu Esteve coronats com a millors esportistes de la temporada

El cap de Govern i la ministra Sílvia Riva han fet entrega aquest dimecres al vespre dels premis als millors atletes de les categories sènior, millor esportistes revelació i millor equip

Mònica Dòria i Irineu Esteve coronats com els millors esportistes de la temporadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Dòria i Irineu Esteve han estat guardonats com a millors esportistes de la temporada a la Nit de l'Esport 2019celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, han fet entrega aquest dimecres al vespre dels premis als millors esportistes de les categories sènior, millor esportistes revelació i millorequip, en un acte que serveix per reconèixer i premiar l'esforç de totes aquelles persones que treballen a favor de l'esport al país. En la categoria sènior, Irineu Esteve ha rebut el premi a millor esportista masculí i Mònica Dòria ha estat la millor esportista femenina. En la categoria d'equip, la guardonada ha estat la selecció nacional d'hoquei patins, com a millor equip masculí, i la selecció nacional de rugbi 7 com a millor equip femení.

La ministra de Cultura i Esportsha destacat en el seu discurs que Andorra té grans reptes per davant a curt termini, com la participació dels esportistes andorrans als pròxims Jocs Olímpics de l'any vinent celebrats a Tòquio, i que acompanyaran les entitats presents "de forma sincera i propera" en l'assoliment dels objectius. Riva ha assenyalat que l'objectiu d'aquests dos anys vinents és augmentar les dotacions a les federacions,especialment les que formaran elsatletes que representaran Andorra en les disciplines del Jocs del Petits Estats.

L’acte ha comptat amb la presència de personalitats del món de l'esport del país així com nombroses autoritats, entre elles la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, la ministra de Turisme, Verònica Canals, elsecretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i el president de Comitè Olímpic Andorrà,Jaume Martí.

tracking