canoa i caiac

Mònica Doria entrena al canal olímpic de Tòquio

La palista té 15 dies per començar a fer-se amb l’escenari de la cita

Mònica Doria entrena al canal olímpic de TòquioFACC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria, juntament amb el tècnic, Cristian Tobio, es troba des de la setmana passada al Japó entrenant al canal olímpic dels Jocs de Tòquio del 2020. La palista del Principat, que es va classificar per partida doble per a la cita més important de l’estiu vinent el setembre passat amb una gran actuació al Mundial de la Seu, ha aprofitat el primer període d’entrenament obert al mateix lloc on es disputaran les proves olímpiques per fer un primer reconeixement del canal. “S’ho ha pres amb la intenció de conèixer el canal, l’entorn, la ciutat i els moviments de l’aigua del Japó, que són diferents als de la Seu”, explica el director tècnic de la Federació Andrrana de Canoa i Caiac, Toni Cadena.

Aquest primer període tindrà una durada d’uns 15 dies, els quals Cadena valora positivament, però puntualitza que “són insuficients per a unes Olimpíades”. Per tant, l’andorrana haurà de ser també a les properes tandes obertes per aspirar a fer un bon paper durant la competició, que se celebrarà entre el 26 i 31 de juliol. De moment, les sensacions de Doria a Tòquio han estat positives i la palista, que ha entrenat tant en la modalitat de canoa com en la de caiac, està satisfeta amb les característiques del canal.

Cal recordar que Doria és a dia d’avui l’única esportista del Principat que té assegurada ser als Jocs Olímpics per classificació directa, tot i que es preveu que el COA enviï també un esportista masculí amb wild card.

tracking