poliesportiu

El Centre de Congressos acull una nova edició de la Nit de l'Esport

Andorra la Vella serà aquest vespre l’epicentre de l’esport del paísTHabituals de la cita com Irineu Esteve, ‘Mimi’, Mònica Dòria o els germans Casal, entre els nominats

El Centre de Congressos acull una nova edició de la Nit de l'EsportFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Congressos d’Andor­ra la Vella acull aquest vespre, a partir de les 20.00 hores, una de les cites tradicionals al país en aquestes dates, la Nit de l’Esport, en què es premia els millors esportistes i equips de l’any, entre altres guardons.

Enguany, la trobada tornarà a tenir la presència de cares molt conegudes i habituals del món de l’esport. De fet, entre els nominats tornen a aparèixer noms com Irineu Esteve, Mireia Gutiér­rez, els germans Òscar i Marc Casal i Mònica Doria. Altres nominats al premi de millor esportista sènior són Pol Moya i Xavi Areny, en atletisme i esquí de muntanya en categoria masculina, i Nàdia Tudó aspira, en natació, a ser guardonada com a esportista sènior femenina de l’any 2019. A l’acte, presentat pel periodista Gabriel Fernàndez, es lliuraran una vintena de premis i es comptarà amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, la ministra Sílvia Riva i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.

En l’edició de l’any passat va ser el Palau de Gel, a Canillo, l’escenari de la Nit de l’Esport. De nou, com també es farà avui, es va separar entre esports d’hivern i d’estiu per atorgar els guardons, i la fotografia d’esportistes premiats en categoria sènior va ser gairebé idèntica a la de l’edició del 2017. Irineu Esteve i Mireia Gutiérrez en esports d’hivern, i Mònica Doria, en estiu, van reeditar els guardons que ja havien aconseguit l’any anterior. A més, enguany, tots ells tenen l’oportunitat de fer triplet. Ferran Teixidó es va imposar en l’apartat de curses de muntanya d’estiu. En l’apartat de promeses, Nahuel Carabaña i Vicky Jiménez van ser guardonats en esports d’estiu, i Sergi Casabell i Carola Vila, en esports d’hivern. Altres reconeixements de l’edició del 2018 van ser per a Òscar Sonejee per la seva trajectòria, als Jocs Specials Olympics com a millor esdeveniment o al Gran Premi Principat d’Andorra de vela per la 30a edició. A més, la Creu Roja i Gol Solidari van rebre un premi com a entitats col·laboradores.

tracking