automobilisme

Cara i creu per als pilots de l'ACA per tancar el curs

Raül Ferré obté el triomf absolut a la Pujada de Sant Feliu de Codines i Edgar Montellà no pot córrer per un incendi

Cara i creu per als pilots de l'ACA per tancar el cursFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré va protagonitzar la cara per als pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) durant la Pujada a Sant Feliu de Codines, l’última cita de la temporada del Campionat de Catalunya de muntanya. Va obtenir el triomf absolut de la prova i a més va confirmar el subcampionat de Catalunya entre els vehicles de la categoria CM, obtenint així confiança per afrontar la cita andor­rana de l’Andros el mes vinent. “És un triomf que hem fregat en algunes de les últimes carreres però sempre ens faltaven algunes dècimes”, va valorar Ferré, que va afegir sobre la primera temporada al Català que “no hi ha dubte que ha estat una gran expe­riència”.

De la seva banda, Edgar Montellà no va poder arribar a córrer per un motiu molt atípic. Quan es trobava fent les pujades de reconeixement va rebre una trucada que l’informava d’un incendi a la casa que havia llogat per al cap de setmana, que va destroassar tot el seu material de competició (casc, guants, granota, botins...). “Potser hauria pogut recuperar tot el necessari per competir a Sant Feliu, però l’ànim no era el millor”, va indicar el pilot de l’ACA sobre el final de curs.

Gerard de la Casa tampoc va tenir un bon cap de setmana en no poder acabar cap de les pujades vàlides, mentre que Eduard Andueza no va assolir el títol de clàssics després de ser superat pel rival directe, Albert Naval.

tracking