L'FC Andorra trenca la ratxa de 12 partits sense perdre (2-0)

L’FC Andorra cau al camp de l’UE Cornellà i perd 12 partits després en un duel en què va merèixer més

L'FC Andorra trenca la ratxa de 12 partits sense perdre

Punt final. L’FC Andorra va dir ahir adéu a la ratxa de 12 partits sense perdre després de caure 2-0 al camp de la UE Cornellà. L’última derrota dels de Gabri Garcia va ser fa tot just tres mesos, el 25 d’agost, al camp de l’Espanyol B, i el matx d’ahir va tenir un guió similar, amb un Andorra que va fer una molt bona primera part enviant tres pilotes al pal, però que a la segona meitat va desfer-se i no va poder sumar una nova jornada sense perdre. Tot i la derrota, però, els tricolors seguiran una setmana més a la part alta de la classificació dintre dels llocs que donen dret a disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió.

Ja va avisar el tècnic tricolor Gabri Garcia durant la prèvia que seria un partit complicat i que el Cornellà pressionaria amunt l’FC Andorra per complicar-li la sortida de pilota, i així va ser, el conjunt de Guillermo Romo va buscar apretar a dalt, i a punt va estar de donar un ensurt als del Principat en alguna ocasió. Ernest Forgas havia tingut el primer xut, que va treure Ramon Juan, i després els verd-i-blancs van provar-ho amb un tir de Pablo que va rebutjar la defensa. El partit transitava per uns minuts de tempteig sense ocasions clares per a cap dels dos equips fins que als 20 minuts Pablo Fernàndez va fer una centrada mil·limètrica des de la banda esquerra al segon pal, on va aparèixer Carlos Esteve, que es va anticipar a la defensa tricolor per fer l’1-0.

L’FC Andorra es va veure al darrere al marcador i va fer un pas endavant que va portar els millors minuts dels tricolors, en uns instants en què només va faltar l’efectivitat, ja que van enviar tres pilotes a la fusta que haurien pogut canviar el signe del partit. Just a la mitja hora de joc, Casadesús va fer el primer pal, gairebé a la jugada següent qui es va estavellar va ser Musa JR amb un tir llunyà, i just a tocar del descans Riverola va enviar una falta directa també a la fusta.

A la represa, l’FC Andorra ho va seguir intentant, però sense gaire clarividència, tot el contrari que Leo Ramírez, que al minut 68 va deixar el duel pràcticament sentenciat amb un autèntic golàs de falta directa amb què Ratti no va poder fer res. Gabri va moure la banqueta a la recerca de l’empat, però a l’equip li va costar més a la segona meitat i no va aconseguir ocasions clares més enllà d’un parell d’intents de Víctor Casadesús i Ernest Forgas, i d’un gol anul·lat al català al minut 86.

La notícia positiva va ser el retorn de Rai Marchan a un terreny de joc després dels problemes de salut que havia patit.

Cornellà ja és història i l’equip rebrà diumenge un altre os dur de rosegar, el Lleida Esportiu.

SUSPÈS EL DUEL DEL FILIAL CONTRA EL SANT GUIM

El filial tricolor no va poder completar el seu partit contra el Sant Guim de Freixenet, ja que es va suspendre al voltant del minut 20 quan l’Andorra B guanyava 3-0 (amb un gol de Víctor i dos de Cucu) per la falta de jugadors dels visitants. El conjunt lleidatà va fer nit dissabte al Principat, i va venir amb només nou jugadors, i després d’encaixar la tercera diana, un dels futbolistes va llançar-se a terra i van comentar-li a la col·legiada Cristina Tortella que marxaven del camp.