Mimi Gutiérrez, fora de la primera mànega a LeviAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mimi Gutiérrez no va començar amb bon peu la temporada de la Copa del Món d’eslàlom, ja que no va poder acabar la primera mànega a la primera prova del circuit Mundial que es va disputar ahir a l’estació finlandesa de Levi.

L’esquiadora del Principat sortia amb el dorsal 38 a la primera mànega i va tenir un bon inici, ja que estava marcant temps per entrar entre les 30 millors i classificar-se per a la segona mànega, però a la zona del mur va quedar fora de competició. Gutiérrrez marcava el 18è millor registre al primer parcial, al segon ocupava el 27è temps, i al tercer se situava a la 17a plaça, i va ser just després quan va quedar fora de cursa. A la part final del mur, el cos li va anar cap a enrere i va fer un petit cavallet que la va deixar fora de competició a la primera Copa del Món de la temporada.

Gutiérrez tindrà poc temps per refer-se, ja que en una setmana, diumenge 1 de desembre, hi haurà la segona cita de Copa del Món de la temporada, que se celebrarà a l’estació de Kilington, als Estats Units.

La victòria a l’eslàlom de Levi va ser per a Mikaela Shiffrin, amb Wendy Holdener en segona posició i Katharina Truppe tancant al podi.

tracking