L'FC Andorra perd 12 partits després

Els tricolors han merescut més però han caigut 2-0 al camp del Cornellà

L'FC Andorra perd 12 partits desprésFernando Galindo

L'FC Andorra ha perdut 2-0 al camp de l'UE Cornellà i ha posat així el punt i final a la ratxa de 12 partits sense perdre. Els locals han començat millor i s'han avançat al marcador amb la diana d'Esteve, però els tricolors han fet una passa endavant i han tingut fins a tres tirs al pal de Casadesús, Musa JR i Riverola, però la manca d'efectivitat ha fet que el partit arribés amb 1-0 al descans.

A la represa, l'FC Andorra ha seguit apropant-se, però sense tenir ocasions clares, i el conjunt català ha fet el 2-0 al minut 68 amb un gol de falta directa de Leo Ramírez. Gabri ha mogut la banqueta per buscar capgirar el partit, i l'àrbitre ha anul·lat un gol a Forgas al tram final per fora de joc, però el resultat no s'ha mogut i els tricolors han acabat caient.

Tot i la desfeta, l'FC Andorra segueix en quarta posició amb 24 punts, i en llocs de play-off d'ascens, i la propera jornada (diumenge a les 12.00 hores) rebrà el Lleida Esportiu, segon classificat.