Moment dolç

El MoraBanc Andorra suma cinc victòries consecutives i ja té a la butxaca el primer objectiu de la temporada

Moment dolçFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El BC MoraBanc Andorra passa les últimes setmanes pel millor moment de la temporada, ja no només pels resultats amb la ratxa de cinc victòries consecutives, sinó també per les sensacions que està transmetent l’equip d’Ibon Navarro en els últims duels. De fet, abans del partit de dimarts contra la Virtus de Bolonya, el tècnic ajudant, Paco Vázquez, va assegurar que l’equip havia de seguir la línia dels últims partits perquè “semblava que havíem tocat la tecla”. De fet, l’actual és la millor ratxa del curs, ja que fins ara l’equip només havia pogut sumar dues victòries consecutives, fet que demostra la manca de regularitat que havien patit els tricolors a l’inici de la temporada.

Sobre les claus de la reacció dels del Principat, un dels nouvinguts, Tyson Pérez, té clar quins són els motius, i va asse­nyalar que estan jugant “com un equip, compratint molt la pilota i també defensant molt més”, i va cloure que estan “més concentrats i som millor equip que a l’inici de la temporada, i crec que al final estem entrenant bé i fent una bona feina durant tota la setmana”.

Aquesta bona ratxa ha fet que el MoraBanc Andorra ja hagi assolit el primer dels objectius que s’havia marcat per a aquesta temporada, la classificació, de nou, per al Top-16 de l’Eurocup dues jornades abans de que finalitzi la primera fase de la competició. Els homes d’Ibon Navarro tindran ara dos partits per intentar acabar el més amunt possible, tal com va destacar Ibon Navarro després de vèncer contra la Virtus de Bolonya. El grup A de està tan igualat que els tricolors poden acabar entre la primera i quarta posició. Les opcions de liderar el grup són remotes i per fer-ho haurien de guanyar els dos partits, contra Maccabi i Promitehas, a aquests últims recuperant-los l’average, i esperar que els grecs superin la Virtus, perquè si els italians vencen a Grècia ja no hi haurà possibilitats d’acabar a la primera plaça.

L’Eurocup dona ara una petita treva, ja que fins a l’11 de desembre no es jugarà el proper partit, i els tricolors se centraran en la Lliga Endesa cercant un altre dels gran objectius del curs, intentar tornar tres anys després a la Copa del Rei, i demà s’enfrontaran a domicili al Monbus Obradoiro.

PENDENTS DE TYSON PÉREZ

Qui no és clar si podrà jugar a Santiago de Compostel·la és Tyson Pérez, amb molèsties al turmell. Després del matx de dimecres va assegurar que creu “que estaré uns dies de baixa, se m’està inflant el turmell i vaig una mica coix”.

NACHO LLOVET ENTRENA AMB ELS USUARIS DE LA UNITAT DE CONDUCTES ADDICTIVES

Nacho Llovet va ser el convidat d’ahir a la sessió d’entrenament que fan els usuaris de l’UCA (unitat de conductes addictives) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb el suport del MoraBanc dintre del programa One Team de l’Eurocup. El pivot català és un dels ambaixadors One Team i va participar a l’entrenament, que va comandar el director del projecte, Jaume Tomàs, i tot seguit va haver-hi una xerrada per intercanviar experiències entre Llovet i els usuaris de l’UCA que participen al projecte. Després de l’entrenament, l’educadora social de l’UCA, Lula Martínez, va explicar que “és l’activitat que més esperen tots cada setmana”, i va afegir que “aquí ens sentim part d’un equip i el que fem és contribuir al retorn d’aquestes persones a una vida organitzada”, mentre que Nacho Llovet va assegurar que “les històries d’aquestes persones són inspiradores per la manera com lluiten per sortir endavant”. El projecte One Team encara no acaba i la propera sessió comptarà amb el cos tècnic del MoraBanc Andorra com a col·laborador.

Moment dolç

tracking