x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
el vestidor

“Lluitarem per un millor lloc”

“Lluitarem per un millor lloc”

“Lluitarem per un millor lloc”

“Lluitarem per un millor lloc”

Actualitzada 21/11/2019 a les 06:31
Cinquena roda de premsa seguida postpartit plàcida per a Ibon Navarro. Les mateixes que triomfs té l’equip, la d’ahir amb especial afegit, ja que es va assolir contra un dels millors equips de l’Eurocup, amb l’únic punt negatiu que no es va poder aconseguir l’average. “Es una victòria important per a nosaltres, contra un equip amb bons jugadors i un entrenador excel·lent. Ens han demanat una actuació excel·lent per competir contra ells i hem fet una gran feina, tot i que al tercer quart hem perdut la nostra energia. Als últims 10 minuts, l’equip ha fet un gran esforç per superar un dels millors equips de l’Eurocup”, va valorar ahir el tècnic basc, que va afegir que “estarem en la lluita per assolir una millor posició al grup”.
Ibon va aprofundir en la classificació, la qual estava segellada al descans. “Tots estàvem molt contents al descans amb els resultats menys jo. Crec que és molt important ser al Top-16 una vegada més. El grup està molt igualat, hem d’estar contents per estar classificats, però hem de pensar a intentar agafar una millor posició per al Top-16. Sobre l’absència de Moussa Diagne, Ibon va explicar que “les seves sensacions no eren gaire bones abans del partit i hem cregut que era millor per a tothom donar-li descans”.


JUGADORS


Tyson Pérez

"EM FA MAL [EL TURMELL], PERÒ VOLIA JUGAR"
“Estem contents per la feina, una pena al final que no ens haguem emportat l’average, però almenys ens hem endut el triomf”, valorava un Tyson Pérez que va jugar amb molèsties al turmell. “La veritat és que em fa mal però volia jugar.”


Frantz Massenat

"EL MORABANC TÉ UN EQUIP DE PLAY-OFF"
“Hem jugat intensament i tot ens ha sortit bé”, començava valorant l’MVP del duel d’ahir, que sobre la seva actuació va comentar que “jo només vull seguir millorant, treballant i sent consistent en tot el que el meu equip necessiti de mi”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts