La FAF ofereix a David Rodrigo ser el nou secretari general de l'entitat

L’exseleccionador i ara director esportiu no ha decidit si ho accepta

La FAF ofereix a David Rodrigo ser el nou secretari general de l'entitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol ha ofert a l’actual director esportiu de l’ens, David Rodrigo, ser el nou secretari general de l’entitat, tot i que encara no ha decidit si accepta o no aquest càrrec. Rodrigo és un home de la casa, ja que abans de ser director esportiu també va ser el seleccionador absolut, i aquest és un dels motius que han portat la directiva de la FAF a oferir-li aquest càrrec, ja que es considera que es tracta d’un perfil idoni perquè prové del món del futbol i, a més, també coneix bé tant la federació nacional com les institucions internacionals.

L’exseleccionador està valorant els pros i contres d’aquesta oferta, i no està previst que doni una resposta a curt termini, ja que possiblement s’haurà d’esperar fins a final d’any per prendre la decisió definitiva i acceptar o rebutjar l’oferta de la Federació Andorrana de Futbol. Rodrigo no era l’únic candidat per al lloc de secretari general, ja que un dels primers noms en què es va pensar va ser el de Salustià Chato, exsecretari d’Estat d’Economia i observador arbitral.

El càrrec de secretari general de la FAF està vacant des que va esclatar l’operació Cautxú i Teresa Figueras era qui l’estava ocupant en funcions durant els últims mesos, tot i que, segons ha pogut saber el Diari, durant els últims dies va presentar la seva renúncia per seguir ocupant aquesta posició, tot i que no va ser acceptada per la junta directiva de la FAF.

tracking