TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Patinatge sobre gel

L'Open d'Andorra tindrà 165 inscrits

La setena edició del campionat batrà tots els rècords de participació anteriors

L'Open d'Andorra tindrà 165 inscritsFAEG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Open internacional d’Andorra de patinatge sobre gel arriba enguany a la setena edició i ho fa amb rècord de participació, ja que al Palau de Gel, a Canillo, s’hi congregaran 165 patinadors provinents de 22 països, que suposa la major xifra assolida fins al moment. Tot i el rècord, el nombre de patinadors encara hauria pogut ser més gran, ja que també estava prevista l’arribada de 12 patinadors de l’equip de Bielorússia, que finalment seran baixa a l’esdeveniment. Entre aquests 165 patinadors que s’han inscrit al campionat també hi haurà deu representants del país, Timothée Manand i Tània Margarido en sènior, Elvis Caubet, Àngela Camp i Paula Margarido en júnior, i Raúl García, Ainara Zazo, Ariadna López, Andrea Pazos i Emma Hidalgo en basic novice.

Durant la jornada d’avui es faran els primers entrenaments de la competició i també se sortejaran els ordres de sortida a cadascuna de les categories, mentre que la competició arrencarà demà, quan entrin en escena els competidors de les categories més baixes. La competició s’allargarà fins diumenge a la tarda, quan els patinadors sènior tancaran el torneig.

Des de la FAEG (Federació Andorrana d’Esports de Gel) es va fer una valoració positiva del nombre d’inscrits a l’Open internacional d’Andorra, i el president, Josep García, va manifestar que van creixent “any rere any, i cada cop ho fem més perquè donem una bona imatge”. A més, el president de la federació hi va afegir que “en pocs campionats hi ha tants participants en la modalitat de de dansa i, a més, també hem crescut entre els participants individuals tant en sènior com en júnior”.

tracking