Motociclisme

Xavi Cardelús sortirà el 30è al Circuit Ricardo Tormo

El pilot andorrà es va quedar a 2,3 segons de la ‘pole’ de la categoria

Xavi Cardelús sortirà el 30è al Circuit Ricardo TormoANGEL NIETO TEAM

Xavi Cardelús sortirà avui des de la 30a i avantpenúltima posició al Gran Premi de la Comunitat Valenciana amb què es clou la temporada del Campionat del Món.

L’andorrà i el seu equip van fer un pas endavant quant a la posada a punt de la seva moto i van resoldre una part dels problemes que el van afectar dijous. Al tercer entrenament lliure -primer d’ahir- la volta ràpida de Cardelús va ser d’1’36.769 rebaixant en poc més d’un segon el seu millor registre de la jornada de dijous. La sessió cronometrada es va disputar en condicions diferents ja que el vent va bufar amb més intensitat i els pilots van tenir més dificultats per millorar els seus temps. Cardelús ho va fer en quatre centèsimes per situar-se a poc més de dos segons de la pole position de la categoria de Moto2.

El pilot andorrà va comentar que “les coses han anat a més i així ho demostra que des del principi hagi pogut ja rodar en 36 i que, al final m’hagi quedat a dos segons i tres dècimes de la pole de la categoria”. Cardelús va afegir que “els canvis que hem fet a la moto l’han fet anar més bé i m’he sentit més a gust tot i que encara queden cosetes per polir”.