TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB Lliga Endesa

Volta triomfal del MoraBanc (89-73)

El MoraBanc supera l’Unicaja en una nova exhibició de joc coral i suma el quart triomf seguit, entre ACB i Eurocup

Volta triomfal del MoraBanc (89-73)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra continua en ratxa, tant de victòries com de bon joc. Ahir va sumar contra l’Unicaja el quart triomf seguit, comptant l’ACB i l’Eurocup, i la cinquena en el global a la competició local, en la qual arribats a l’equador de la primera volta, està apuntant a la zona alta de la classificació, la qual, continua molt ajustada. Però la ratxa que potser se li dona més valor des de l’entitat tricolor és la de joc coral que ha exhibit les últimes setmanes, especialment en defensa. En atac, no obstant, encara es reflecteix més a l’estadística i la dada que destaca el joc coral d’ahir és que fins a sis jugadors van acabar en dobles dígits d’anotació i va ser Clevin Hannah el líder en aquest apartat amb 17 punts.

El primer protagonista de la tarda, però, va ser un exjugador del MoraBanc Andorra i no un d’actual. Jaime Fernández va activar la graderia portant el so del vent a la Bombonera, que no oblida la seva marxa l’estiu de l’any passat quan encara li quedaven dues temporades més de contracte. Cada vegada que sortia a pista o tocava pilota era respòs amb xiulets i el base madrileny, que arribava al Principat amb el dubte de saber si podria jugar, lluny de fer-se petit va sortir motivat. La primera que va tenir al quart inicial la va endollar de tres i la seva presència va permetre que els malaguenys estiguessin al davant després de 10 minuts de joc, tot i que per només dos punts (15 a 17).

La igualtat màxima va regnar al primer quart, però el conjunt dirigit per Ibon Navarro es va situar un petit pas per endavant al següent i, per torns, els jugadors tricolors van tenir el seu moment. Primer Musli, amb set punts, va capgirar el marcador, i després Senglin va anar ficant-ho tot fins situar-se amb 12 punts al descans i crear un petit coixí tricolor de set punts (41 a 34) a la mitja part.

A la represa, el lideratge de Hannah va permetre ampliar aquest coixí fins a una diferència d’onze punts (48 a 37), però el talent de l’Unicaja va aparèixer de la mà d’Axel Toupane, que amb tres triples va retallar fins als tres punts de diferència. No obstant, una petita empemta als segons finals del tercer quart va permetre ampliar el coixí fins als 10 punts (68 a 58). A partir d’allà, el MoraBanc es va sentir molt més còmode i va començar a anotar sense que l’Unicaja pogués fer gaire, i es va arribar a l’equador del darrer quart amb el triomf ja encarrilat. Al final, es va vèncer per un còmode 89 a 73.

A banda dels 17 punts de Hannah, els 15 de Senglin, i els 13 d’un ja adaptat Massenat, la bona nota la van protagonitzar els pivots. Per una banda, Musli va donar un pas endavant més cap a la seva millor versió amb 12 punts, i Moussa Diagne, dubte per unes molèsties, va anar de menys a més fins a deixar clar que estava bé. L’únic punt negatiu van ser les 15 pèrdues de l’equip i que Tyson Pérez finalment no va poder jugar. Està per veure si podrà fer-ho en el partit de dimecres al Poliesportiu contra la Virtus Bolonya.

Volta triomfal del MoraBanc (89-73)

tracking