ACB Lliga Endesa

“La clau, mantenir l'energia”

“La clau, mantenir l'energia”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, sempre porta per dins la processió. Flemàtic fins al punt de no semblar gaudir de les victòries, va explicar en l’anàlisis postpartit que estava “molt content amb el partit, tot i que hem perdut el rebot [29-32] i aquesta era una de les claus per guanyar el partit”. El tècnic vitorià va lloar “la feina defensiva de l’equip, que ha estat molt bona i mostrant un nivell molt alt”. Per això, va remarcar Navarro, “hem pogut superar a un dels millors equips de la lliga”.

L’entrenador tricolor va considerar clau “mantenir l’energia els 40 minuts”, ja que Unicaja “exigeix un alt nivell físic i hem respòs molt bé”. Amb l’absència per molèsties de Tyson Pérez i l’aportació encara minvada de Diagne i sobretot Jelinek, era un dia per veure un pas endavant de Musli. El pivot serbi ho va fer -12 punts i 13 de valoració-, però no del tot. “Sóc molt exigent amb ell, perquè crec que té un nivell superior al què encara ofereix. Ha jugat bé en atac, però pensem que ha d’oferir més en defensa”, va sostenir Navarro. Finalment, el tècnic va treure ferro a les quatre victòries consecutives: “Encara hem de ser més constants en defensa i corregir les pèrdues de pilota.”

EL RIVAL

“No m’ha sorprès gens la seva intensitat” LUIS CASIMIRO. L'entrenador de l'Unicaja Màlaga va encaixar la derrota amb resignació i va exposar que “durant 30 minuts hem estat a dins del partit i competint bé, però quan el MoraBanc s’ha anat de 10 punts hem deixat de ser sòlids i ens hem desinflat en el tram final”. Casimiro va afegir que “hem tingut massa pèrdues i ells ens han defensat molt bé. L’aspecte mental ens ha influït massa”. El tècnic va subratllar que “no m’ha sorprès la intensitat del MoraBanc. Són un bon equip”.

tracking