TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB Lliga Endesa

Objectiu: seguir en ratxa

El MoraBanc espera continuar la bona dinàmica de resultats i de joc davant un Unicaja que té un balanç igual al dels tricolors

Objectiu: seguir en ratxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poques vegades el MoraBanc Andorra té la possibilitat de dir que ve de sumar dues victòries consecutives com a visitant, una a l’ACB, a la pista del Movistar Estudiantes, i una altra a l’Eurocup, a Alemanya, contra l’Ulm, les quals se sumen a una altra a casa en competició continental davant el Mònaco. És evident que no és una ratxa molt gran, però suficientment bona com per destacar el bon moment que travessa l’equip a nivell de resultats, com també de joc. I l’objectiu que té avui (18 hores) al Poliesportiu el conjunt dirigit per Ibon Navarro no és cap altre que el de “continuar la ratxa en la qual ens hem ficat, en la qual ens agrada ser”, tal com va assenyalar ahir el segon entrenador del MoraBanc, David Eudal.

No obstant, aquest objectiu s’ha de complir contra un rival de molta categoria, com és l’Unicaja de Màlaga, que suma el mateix nombre de victòries i derrotes a l’ACB que els tricolors, però amb una diferència de punts millor que els situa sisens a la classificació, mentre el MoraBanc és novè. “El rival és un dels grans de la lliga, porta 10 victòries en els 13 últims partits, i té jugadors de molta qualitat molt físics. Haurem d'estar molt sòlids per competir”, va afegir ahir Eudal.

Per poder allargar la bona dinàmica, el MoraBanc Andorra necessitarà exhibir el seu millor joc, com va destacar ahir el segon entrenador, però aquesta tasca serà més difícil de completar sense Moussa Diagne i Tyson Pérez, els dos jugadors que més han brillar en aquest inici de temporada, juntament amb un Clevin Hannah que ahir va complir 32 anys. El pivot senegalès arrossega molèsties a la cama dreta del duel a Madrid, mentre que l’ala-pivot es va torçar el turmell a Alemanya i malgrat que sorprenentment va poder tornar a pista, va arribar a Andorra amb dolor. Cap dels dos va formar part de l’entrenament de dijous, tot i que sí que van participar en el d’ahir. Ambdós seran dubte fins a última hora.

De la seva banda, David Jelínek, que va patir una fractura a les costelles fa dues setmanes contra el Múrcia, podria tornar molt abans de l’esperat (la previsió inicial era d’un mes fora) i tenir minuts avui. El que és segur és que formarà part de la roda d’escalfament, tot i que no està clar si tindrà minuts. Per part de l’Unicaja, l’exjugador del MoraBanc Jaime Fernández és seriós dubte per jugar avui, mentre que Frank Elegar també va viatjar al país amb molèsties, tot i que es preveu que sí que pugui disputar alguns minuts.

RETORN GRADUAL

Dejan Musli vol anar pas a pas i assegura estar satisfet al país Andorra la Vella. Dejan Musli es va lesionar gairebé només començar el curs i ha anat reincorporant-se a l’equip de manera gradual. A Madrid no va jugar, però a Alemanya sí que va tenir bastants minuts. “Tot està bé, anem pas a pas i entrenant normal”, comentava ahir. El pivot també va assegurar que a Andorra hi està “molt bé, tenim tot el que hem de tenir els jugadors i m'agrada molt”. Sobre el seu exequip, Musli va acceptar que “tinc molts amics a l’Unicaja”, però va recordar que això “a la pista no és molt important”.

tracking