REPORTATGE

Somriures per l'autisme

El MoraBanc Andorra presenta una col·laboració amb Autea pel cinquè calendari de l’associació, que enguany compta amb la presència de jugadors de l’equip i es podrà comprar demà al Poliesportiu en el partit contra l’Unicaja.

Somriures per l'autismeA. MARTÍN / BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra continua mostrant temporada rere temporada el seu cantó solidari i més simpàtic amb una infinitat d’accions socials. Ahir, el club va presentar un nou projecte amb l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra amb el cinquè calendari Autea, que compta amb la presència de jugadors de l’equip i membres de l’entitat. “És un plaer col·laborar amb una associació com aquesta que fa tan bona fenia i estem encantats d’aportar el nostre granet de sor­ra en una iniciativa com aquesta i a més amb un resultat tan maco”, va assenyalar el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, que va destacar el bon resultat del projecte amb imatges simpàtiques entre els jugadors i els infants d’Autea.

El calendari es posarà a la venda demà al Poliesportiu durant el partit contra l’Unicaja de Màlaga i tindrà un preu de quatre euros. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a l’organització de la tercera jornada d’Autea, que se centrarà en l’autisme en l’edat adulta després que la primera i la segona estiguessin dedicades a la infantesa i l’adolescència. “En principi volem vendre un nombre important de calendaris durant el partit (s’han fet 1.000 exemplars), i en funció d’això mirarem de tornar”, va exposar la presidenta de l’associació, Inés Martí, que va assegurar que “farem més projectes amb el MoraBanc.

Somriures a l’equip

Aixàs va aprofitar la presentació per celebrar la bona dinàmica de l’equip, que per a ell ve de més lluny que les tres victòries seguides, comptant les dues d’Eurocup i la de diumenge a la pista de l’Estudiantes. “Pel fet de guanyar sembla que tot tingui un prisma diferent, però la línia de l’equip no ha sigut gaire diferent. Crec que portàvem una bona línia de joc i de treball. Estem en el camí correcte i esperem seguir”, va comentar ahir el màxim mandatari de l’entitat del Principat, que amb referència a la classificació virtual al Top-16 de l’Eurocup va mostrar ambició. “Aconseguir aquesta classificació té molt de mèrit, però això no s'acaba aquí i nosaltres aspirem a classificar-nos el millor possible”, va indicar Aixàs.

tracking