L'eliminatòria de Copa del Rei no es mourà d'Andorra

El reglament permet disputar el partit sobre gespa artificial i el club ni s’ha plantejat traslladar l’emparellament a fora

L'eliminatòria de Copa del Rei no es mourà d'AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’accés a la primera eliminatòria de Copa del Rei suposa per a l’FC Andorra la visita d’un dels 16 equips de Primera Divisió que no disputen la Supercopa d’Espanya. El reglament no obliga a celebrar l’eliminatòria, a partit únic, en gespa natural i, per tant, l’equip tricolor no haurà de traslladar l’enfrontament bé al Comunal o, en el pitjor dels casos, fora del Principat. Per tant, tenint en compte que el partit es pot disputar sobre gespa artificial homologada, l’únic canvi que podria patir l’eliminatòria és d’escenari, però sempre a Andorra. En aquest sentit, una de les opcions que es podrien preveure per superfície –la gespa es va canviar fa poques setmanes–, per instal·lacions, i per aforament podria ser l’Estadi Nacional, amb capacitat per a uns 3.500 espectadors. En qualsevol cas, el que sembla clar és que tant si es juga a Prada de Moles com si el partit l’acull l’Estadi Nacional un operari de la Federació Espanyola de Futbol visitarà el país per donar llum verd a la superfície.

Sense preferència

El tècnic tricolor, Gabri García, va exposar que “no tenim cap preferència” pel que fa al possible rival i va afegir que “qualsevol dels equips que vingui serà una bona notícia per a nosaltres i ens farà il·lusió perquè és un Primera i serà un bon premi per a tots”. Miguel Bañuz, que va ocupar la porteria tricolor contra l’Andratx, es va mostrar en la mateixa línia. “Ens ha de tocar un rival de Primera Divisió i el que sigui ens agradarà.” Bañuz no es veu com a porter de la Copa i va dir que “vull ser titular a la Lliga, a la Copa i tots els partits. El lloc s’ha de guanyar als entrenaments”.

tracking