El MoraBanc, virtualment classificat per al Top-16

La Virtus guanya a la pista del Maccabi i en posa en safata l’accés

El MoraBanc, virtualment classificat per al Top-16Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un gran darrer quart amb un parcial de 10 a 25 va permetre a la Virtus de Bolonya aconseguir la victòria a la pista del Maccabi Rishon LeZion (79-85). D’aquesta manera es va donar el primer supòsit per tal que el MoraBanc tingui ja virtualment i gairebé precintada la classificació per al Top-16 de l’Eurocup per segona temporada consecutiva.

La victòria de dimarts al Ratiopharm Arena suposava la quarta de l’equip tricolor en aquesta fase, una xifra a la qual poden arribar encara Maccabi i Ratiopharm Ulm –si guanya els tres partits que resten–, el MoraBanc els perd tots i els rivals superen el seu basket average. Una carambola, gairebé impossible, tenint en compte que els andorrans li han guanyat els dos partits a l’Ulm, van aconseguir la victòria a Rishon LeZion per 19 punts de diferència i, a més, l’11 de desembre, a la jornada 9, el Maccabi visita el Poliesportiu.

L’equip va arribar ahir al vespre a Andorra i des d’avui ja té al cap en el compromís de dissabte davant l’Unicaja al Principat.

tracking