raids

Margot Llobera diu adeu al somni de ser al Dakar 2020

Margot Llobera diu adeu al somni de ser al Dakar 2020MARGOT LLOBERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Margot Llobera no complirà el seu somni de ser al Ral·li Dakar. Almenys a l’edició del 2020, que arrencarà el proper mes de gener. La pilot ha hagut de renunciar finalment a ser a l’Aràbia Saudita perquè no ha pogut quadrar el pressupost necessari, ja que a l’últim moment un dels patrocinadors que tenia emparaulats per al Dakar ha caigut.

La jove esportista va enviar ahir una carta a ASO (empresa organitzadora del Dakar) per anunciar aquesta renúncia a la plaça que s’havia guanyat al Merzouga Ral·li durant el mes d’abril. L’organització li havia guardat el dorsal 101, ja que havia mostrat en diverses ocasions interès que Llobera fos al Dakar, però haurà d’esperar fins al 2021, quan tornarà a intentar ser a la sortida.

Després que es conegués la situació, Llobera va manifestar que “vull agrair a tothom estar al meu costat, en especial als patrocinadors”, i va afegir que “no m’aturo i assumeixo amb responsabilitat aquest nou repte de ser a la sortida el 2021”. A més, va destacar que “des del primer moment vam definir el repte amb la major serietat i el que mai volia era anar a un repte com aquest de qualsevol manera”.

tracking