EUROCUP

El MoraBanc vol encarrilar a Ulm el pas al Top-16

En cas d’imposar-se al Ratiopharm, i en funció dels altres resultats, els tricolors tindrien la classificació quasi segellada

El MoraBanc defensa el títol de la Lliga CatalanaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda (19.30 hores) el Ratiopharm Ulm a la setena jornada de l’Eurocup, amb l’objectiu de deixar pràcticament fet el pas al Top-16 de la competició continental. En cas de vèncer a Alemanya, i sempre que perdi el Maccabi Rishon LeZion contra la Virtus de Bolonya, la classificació per a la següent ronda serà ja virtual en ’espera de possibles empats i basket average.

David Jelínek, tot i que ja ha començat a tocar pilota, no estarà disponible per al matx d’aquest vespre. El tècnic ajudant, Paco Vázquez, va manifestar que “hem guanyat els dos últims partits i és important per a nosaltres perquè l’equip té la confiança”. A més, va fer èmfasi en l’aspecte defensiu, i va destacar que “l’equip té present que sempre que defensem bé tenim bons resultats o els partits van bé, i hi ha l’exemple del Mònaco o l’Estudiantes”.

De la seva banda, un dels capitans, Guille Colom, va assenyalar que “tots els equips sempre pugen a casa, crec que tenen un bon equip i segur que serà molt difícil guanyar-los”, A més, va afirmar que “s’estan jugant molt perquè s’està acabant la fase de grups i han de guanyar sí o sí. Segur que tenen aquest partit marcat al calendari”. Per últim, Colom va declarar que “vam perdre partits per detalls, però vam confiar en la feina que fèiem i teníem clar el que hem de fer per guanyar, i ara com que està sortint bé encara hi ha més ganes de seguir la línia”.

tracking