“Estic molt orgullós”ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Mentre Aleksandar Dzikic va arribar a la sala de premsa acompa­nyat d’un cabreig monumental, Ibon Navarro ho va fer abans de manera excepcional de David Eudal, que va actuar de tècnic principal durant més de 14 minuts. El segon entrenador del MoraBanc va acabar responent només una pregunta, però la seva resposta resumia a la perfecció l’estat de l’equip. “Donem molta importància a la victòria, a part que és la primera fora, ens permet encadenar victòries”, va comentar Eudal.

La resta de preguntes van ser per al basc, que va especificar que sí que havia vist la resta del partit. «No crec que haguéssim protestat abans, però ens han xiulat una tècnica per dir “falta”. La podria haver xiulat a la banqueta, però me l’ha xiulat a mi, m’he quedat perplex i he dit: “De veritat?”. Res més», va descriure Ibon sobre com havia viscut l’expulsió.

Demanat per la bona resposta dels seus quan va haver de marxar a vestidors, l’entrenador del MoraBanc va ironitzar assenyalant que “potser ho he de fer més sovint, perquè m’han expulsat dues vegades i hem guanyat els dos partits”. Posteriorment va sentenciar en un to més seriós que “estic molt orgullós”.

EL RIVAL

Aleksandar Dzikic

[EL MORABANC] "NO ÉS EL REIAL MADRID!"

Poques vegades un entrenador ha sortit tan empipat a una sala de premsa com ho va fer ahir el de l’Estudiantes, que va entonar uns crits que el deurien sentir els seus jugadors des del vestidor. “Sense faltar al respecte, ells [el MoraBanc] no són el Reial Madrid, és un gran equip, però no és el Reial Madrid, i hem sortit plans esperant que les coses passin”, va bramar entre moltes altres coses Dzikic ahir, que abans d’abandonar la sala es va disculpar pel seu to elevat.

JUGADORS

Frantz massenat

"L'ENTRENADOR ENS DEU UN SOPAR"

“Quan l’afició s’ha involucrat, hem fet una bona feina mantenint la calma, i mentalment tothom estava en la mateixa pàgina”, va valorar l’escorta, que sobre l’expulsió d’Ibon va dir que “ha sigut sorprenent” i va afegir que “ens deu un sopar”.

Nacho Llovet

"ÉS IMPORTANT PELS NOTRES OBJECTIUS"

“Ha costat, però hem fet un partit sòlid i ens hem emportat un triomf important pels nostres objectius”, va indicar el català, que sobre l’expulsió d’Ibon va dir que “són circumstàncies per les quals hem d’estar preparats perquè pot tornar a passar”.

tracking