Empat d'or (2-2)

L’FC Andorra rescata dos punts contra el CE Sabadell després de perdre 0-2 al minut sis i jugar amb 10 des del 28

Empat d'or (2-2)Xavier Pujol

L’FC Andorra va salvar in extremis la seva ratxa sense perdre, i va empatar a dos gols contra el Sabadell en un duel que es va posar ben costa amunt d’inici, però en què els tricolors van poder salvar un punt a només quatre minuts pel final amb una diana d’Ernest Forgas en un duel en què els homes de Gabri van jugar amb un home menys des del minut 28 de partit.

L’FC Andorra va sortir fred al camp, i amb els arlequinats dominant des del principi del partit. Van avisar els catalans amb un córner al minut 4 que va treure Ratti amb una gran intervenció. El Sabadell va avisar un cop, i a la jugada següent ja va colpejar, de nou des del córner, amb una pilota que va pentinar Aleix, i que Néstor Querol, tot sol, va transformar en el 0-1. No van tenir ni temps a refer-se els tricolors, quan ja va arribar el 0-2 obra d’Edgar Hernández amb una rematada de cap dos minuts després. L’Andorra protestava una falta anterior a la centrada sobre Gaffor, però l’àrbitre, tot i dubtar-ho, va acabar donant el gol per bo.

Els tricolors estaven estabornits, però a poc a poc s’anaven refent i Forgas, en un un contra un, va tenir l’oportunitat de retallar diferències, però Mackay ho va evitar amb una gran acció. Tot seguit Forgas va fer d’assistent per a Casadesús des de la dreta, però la rematada va anar fora. I a la tercera va anar la vençuda amb la diana de Bover des de la frontal de la petita de lliure indirecte després d’una infracció catalana que va situar l’1-2 al marcador al 17. Els homes de Gabri estaven millorant i es trobaven més còmodes al camp, fins que al minut 28 Víctor Casadesús va veure la segona groga per una falta al mig del camp molt protestada pel públic i pels futbolistes, i va deixar els seus companys amb 10 homes. El duel estava força tens (fins i tot Gabri va veure una groga per protestar), i l’Andorra tornava a estar semiabsent després del cop de l’expulsió, però al tram final de la primera part va gaudir d’una nova ocasió amb un xut de falta de Rubén Bover, però la pilota va marxant fregant el pal i el duel va arribar amb l’1-2 al descans.

A la represa van avistar primer els tricolors amb una falta directa de Riverola massa centrada que va sortir fregant el pal, i tot seguit va ser Òscar Rubio qui ho va intentar amb una rematada de cap a la frontal de la petita que va marxar molt desviada per sobre de la porteria. I si aquesta va ser clara, la següent arlequinada encara més, ja que després d’una errada tricolor a la sortida de la pilota, Néstor Querol, tot sol i sense porter, va enviar la pilota al pal de la porteria de Nico Ratti.

Gabri va moure la banqueta donant entrada a Pinga i sacrificant un central, Gaffor, en busca de l’empat, però tot i tenir força la pilota, els tricolors no podien generar opcions clares per posar a prova Ian Mackay, més enllà d’un parell de xuts llunyans de Musa Jr. que van sortir força desviats. La derrota, després d’11 partits, semblava propera, però Forgas va sortir al rescat al minut 86 amb una rematada al segon pal després d’una centrada mil·limètrica de Rubén Bover que va deixar el resultat en el definitiu 2-2.

Els tricolors segueixen sense perdre, ja sumen 21 punts, i segueixen, a l’espera dels partits de la jornada d’avui, en posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió. Ara, la lliga passa durant uns dies a un segon pla, i tots els esforços se centren en la prèvia de la Copa del Rei de dimecres contra l’Andratx.

EL VESTIDOR

'L'EXPULSIÓ ÉS INJUSTA'

Gabri García

L’entrenador de l’fc Andorra va manifestar que “és un punt bo i demostra l’ambició de l’equip i el seu sacrifici”, a més, va mostrar-se contundent i va assegurar que “avui em fa pensar malament perquè l’expulsió de Víctor és injusta”,

Rubén Bover

El migcampista tricolor va assenyalar que “és un puntàs, i el que ha fet l’equip perdent 0-2 i amb 10 ha estat espectacular”, i va concloure que “crec que no ha estat expulsió”.