TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc visita l'Estudiantes recarregat de confiança

El triomf contra el Mònaco fa pujar la moral dels tricolors per assolir la primera victòria a domicili a l’ACB

El MoraBanc visita l'Estudiantes recarregat de confiança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’encaixar tres der-­rotes seguides, dos de les quals a casa, el MoraBanc An-

dorra va regenerar la seva confiança amb la contundent victòria de dimarts passat contra el Mònaco per 27 punts. Tot i que en la desfeta anterior contra el Múrcia l’equip no va fer un partit “desastrós”, tal i com va dir Ibon Navarro després del triomf a la Eurocup, aquest va deixar un regust necessari per afrontar la visita d’avui (12.30 h) a la pista del Movistar Estudiantes. “L'equip està molt bé, vam sortir reforçats del partit de Mònaco. Vam mostrar una solidesa defensiva molt remarcable i això ens dona confiança per dir que estem en un bon moment per afrontar aquest partit”, assenyalava ahir David Eudal en la roda de premsa prèvia al duel.

El MoraBanc té encara el deure pendent d’assolir la primera victòria com a visitant de la temporada a la Lliga Endesa, un factor que tenen clar al vestidor tricolor. “Ho tenim present. Fora de casa ens està costant bastant, però venim de jugar un bon partit a casa i ens dona prou força i confiança per a aquest partit de Madrid”, va comentar Tyson Pérez. Una declaració que també va refermar Eudal, tot i que l’equip del Principat és conscient de la dificultat que tindrà aquesta visita a un rival que arriba amb una dinàmica gairebé calcada a la del MoraBanc. Els d’Aleksandar Dzikic acumulen tres triomfs per quatre derrotes, i també van encaixar la primera desfeta a casa del curs la setmana passada. “S'assemblen una mica a nosaltres, sempre estan allà, competint fins al final”, va indicar Eudal. És per això que, tal i com passaria si el partit es jugués al Poliesportiu, els estudiantils no volen deixar escapar de nou un partit davant la seva afició. El tècnic de l’Estudiantes va explicar a la prèvia que “necessitem l’energia dels nostres aficionats, són un incentiu”. Per a aquest duel, el serbi tindrà a disposició tots els jugadors després d’alguns partits amb baixes, mentre que Ibon seguirà sense poder comptar amb David Jelínek, amb molèsties a les costelles. Ahir va fer una primera sessió de tir tot i que el seu retorn encara trigarà algunes setmanes a efectuar-se.

BALANÇ TERRIBEL A LA PISTA DE L'ESTUDIANTES

El MoraBanc Andorra ha visitat fins a vuit ocasions la pista del Movistar Estudiantes entre la primera etapa a l’ACB i la segon i només ha pogut superar el conjunt madrileny a la seva pista en una ocasió, durant la temporada 2015-2016.

tracking