“El camí és el correcte”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de guanyar per 27 punts, la roda de premsa d’ahir d’Ibon Navarro era amb un to molt satisfactori, i les primeres paraules que va pronunciar van ser per “felicitar el meu equip per la gran actuació, especialment en defensa”. Això sí, va fer un punt d’autocrítica per les darreres accions en què es podia haver escapat el bàsquet average i va demanar perdó al tècnic rival per un temps mort al darrers segons tot i la clara victòria. “Hem pres una decisió estúpida i encara estem en el procés d’entendre què hem de fer en els últims segons”, va comentar el basc.

Navarro no va dubtar a qualificar com un dels millors partits dels seus durant aquest curs, però va avisar que no hi ha tanta diferència en el joc d’ahir amb el de la segona part del dissabte contra el Múrcia. “Segur [que ha estat un dels millors partits], però les coses no són o blanques o negres. Fa tres dies no vam jugar un partit tan desastrós. Hem de mantenir aquest equilibri per no deixar-nos decidir si l’equip està bé o malament només per un resultat”, va comentar l’entrenador del MoraBanc, que no va arribar a concretar si aquest triomf era una bona dosi de confiança. “Jo crec que és la certesa que el camí que hem agafat és el correcte”, va assenyalar.

Sobre la situació a la classificació i les possibilitats d’avançar a la següent fase de l’Eurocup, Navarro va avisar que “el grup encara està molt igualat i crec que hi pot haver resultats sorprenents”, i va afegir que “si guanyem a Alemània la setmana vinent tenim moltes possibilitats de classificar-nos per al Top-16”.

tracking