Eurocup

La victòria, el millor dels remeis

Tornar a ser fort al Poliesportiu i superar el Mònaco permetria corregir alguns dubtes al MoraBanc

El MoraBanc Andorra manté la calma davant les tres derrotesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La congestió acumulada després d’enllaçar tres derrotes consecutives i d’haver perdut la condició d’irresistible al Poliesportiu no sembla haver deixat malmesa la confiança del vestidor del MoraBanc Andorra. Aquest vespre, davant el Mònaco i en la jornada que destapa la segona volta de la competició, el grup d’Ibon Navarro té l’oportunitat de trobar el millor analgèsic per combatre els dubtes i tornar a trobar el carril de les victòries.

El de l’altre Principat és un dels millors equips, no només del grup A de l’Eurocup, sinó de tota la competició, i el seu físic el fa un conjunt temible. “Ens espera un partit contra un equip molt físic i molt dur, un dels aspirants a passar de ronda i també a guanyar l’Eurocup, però necessitem la victòria i juguem a casa”, va resumir el tècnic adjunt de l’equip, Paco Vázquez. A aquestes alçades de torneig i atenent la situació a la classificació, el partit ja abraça connotacions importants, tot i que no decisives. “Si volem accedir al Top-16 hem de guanyar, és clar”, va aclarir Vázquez. Per estar més a prop de la victòria davant el Mònaco, el MoraBanc està obligat a corregir les mancances que l’estan penalitzant massa en aquest tram inicial de curs. Una és la de les pèrdues de pilota, un apartat on l’equip andorrà està mostrant massa vulnerabilitat. El tècnic va demanar que el grup ha de limitar les “pèrdues no forçades, les comeses per falta de concentració, en això sí que hem de millorar molt”. En aquest sentit, el Mònaco és l’equip que més robatoris fa al rival en tota la competició, amb 12 de mitjana. Tot i que les comparacions acostumen a ser perilloses, el partit davant l’UCAM Múrcia pot servir a l’equip tricolor per a l’enfrontament davant el Mònaco, un grup també molt físic però, això sí, amb més qualitat que els murcians.

Aquest missatge el va fer seu Clevin Hannah, qui va explicar que el monegasc és un rival “molt físic i agressiu i el partit que vam jugar dissabte passat contra el Múrcia ens resultarà molt útil en aquest sentit”. El base nord-americà va afirmar que “hem fet una bona feina per construir la química de l’equip fins ara, però mai és fàcil conjuntar 12 persones diferents, ara estem treballant per trobar respostes en els finals ajustats que se’ns han escapat en els darrers partits”.

EFEMÈRIDE

Un any del triomf contra el Madrid a casa seva ANDORRA LA VELLA. Ahir es va complir un any de la històrica victòria del MoraBanc Andorra a la pista del Reial Madrid per 105 a 107 de la temporada passada. Al WiZInk Center es va viure un partit molt intens en què el MoraBanc va anar pràcticament els 40 minuts per davant en el marcador. Vitali i Ennis, amb 17 punts, van ser dels millors.

tracking