“El punt és molt bo”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic tricolor, Gabri García, va arribar satisfet a la sala de premsa després de l’empat aconseguit a l’Estadi Johan Cruyff, i va manifestar que “ja portem deu jornades sense perdre, després del primer partit vam veure que havíem de ser més sòlids en defensa, i ho hem anat fent, i avui aquest punt, en un camp tant complicat, és molt bo”. A més, l’entrenador de l’FC Andorra va explicar que “ha estat un partit igualat, hem patit i hem lluitat perquè sabíem que el Barça ens sotmetria a la seva pressió, i que havíem de ser forts al darrere perquè tindríem menys pilota de la que voldríem i de la que tenim normalment”.

Gabri va voler destacar la feina del seu equip sense la pilota: “Ho valoro molt, perquè sempre volem ser protagonistes, i avui no ho hem estat, i hem estat molt sòlids al darrere, i ells gairebé no han generat ocasions clares excepte la que ha tret en Nico al final de la primera part”.

Per últim, sobre la situació de l’equip, va declarar que “estem contents de tenir 20 punts en 11 jornades, però l’objectiu és la permanència, fer els 42 o 45 punts que són necessaris, i si els aconseguim, després ja es veurà”.

De la seva banda, el migcampista Martí Riverola va assegurar que “després de com ha anat el partit, en un camp difícil i amb un equip que vol ser protagonista, és un molt bon punt”, i va cloure que “ha estat molt especial, el Barça és el club que porto a dins, i els desitjo el millor en el futur”.

tracking