L'Enfaf segueix en un moment dolç i es manté líder després d'imposar-se a l'Hospitalet (1-0)FAF

L’Enfaf va aconseguir ahir la sisena victòria de la temporada en sis partits després de vèncer per 1-0 el Centre d’Esports l’Hospitalet. El matx va ser igualat des de l’inici, i només es va poder trencar l’empat sense gols al minut 71 després que Erica Gonçalves anotés un penal.

Amb aquesta victòria, les noies de José Antonio Martín segueixen a la part alta de la classificació com a líders de la Primera Catalana amb set victòries en els set duels disputats fins al moment. La setmana que ve, concretament dissabte a la tarda, l’Enfaf visitarà el CF Martorell.